2017. július 16., vasárnap

VITRIN MÉG NINCS, DE A FIDESZ MÁR FELOLVASTA AZ ÍTÉLETET

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.07.15.


...Én aztán meg nem tudom mondani, hogy Czeglédy Csaba bűnös, vagy sem. Amennyiben igen, jó helyen van. Ámde. A kormánypárt frakciója már olvasta az ítéletet? Merthogy bűnszervezetről beszélnek és arról, hogy a sikkasztott pénzből részesült az MSZP és a DK is. Tényként. És ha már amúgy is itt tartunk.

Lehetne valamit hallani tőlük például Farkas Flóriánról? És a többi fideszes, Fideszhez köthető bűnözőről? Mert az nagyon helyes, hogy párthovatartozástól függetlenül kerüljön a törvény elé, aki lop, csal, megkárosítja a társadalmat, vagy embertársát. Ám ez vonatkozik a fideszes pereputtyra is. Komolyan gondolják fideszék, hogy ezt a világ végéig lehet csinálni? Vagy elég lesz a választásig?

És már csak egyetlen egy kérdésem maradt mára. Tényleg nem képes a Fidesz-frakció, a kormány, valamint az összes minisztérium beruházni egy írni tudó emberre? Vagy valakinek a nagyon tehetséges rokona irkálja ezeket a sajtóközleményeket? Netán személyesen Habony Árpád gipszfaragó? Nem lehetne legalább a saját rajongótábort emberszámba venni és nem bombázni ilyen retekótvargagyi szar szövegekkel? Nem a Fidesz Facebook profilján megnyilatkozó honvédőket kellene alapul venni, mert azok jó részét azért fizetik, hogy hülyék legyenek. Vagy a kormánypárt már belezavarodott a történetbe és maga is elhiszi azt a hazugságot, amit ő maga kreált? Mert akkor nagyobb a baj, mint hittem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.