2017. augusztus 30., szerda

A KORMÁNY MERÉNYLETRE KÉSZÜL A SAJÁT ORSZÁGA ELLEN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.08.30. 


...Földi László nem vesztegette az időt, hanem haladéktalanul interjút adott Bencsik András kevesek által sem olvasott, valamilyen ismeretlen okból Demokrata címen futó portáljának. Idézem az interjú első sorait:

„A BKK elleni támadások után a vízellátásban, a gázellátásban, a szemétszállításban is jöhetnek zavarkeltő akciók, amelyek célja a kormányba vetett bizalom megingatása. Földi László, a főpolgármester új biztonságpolitikai szakértője úgy véli: bizonyos társadalmi csoportok a társadalom szétzilálására törekednek, például az emberi és kisebbségi jogok fetisizálásával, a bűnök és devianciák iránti parttalan toleranciával”. (demokrata.hu)

Földi ezután beszél arról, hogy azok, akik megmerényelték a metróajtókat, hamarosan meg fogják merényelni a víz, áram és gázszolgáltatást, a szemétszállítást is. És kérdez az újságíró:

„Történhetnek súlyosabb akciók is. Angliában a kórházi számítógépes rendszerek meghekkelése miatt állítólag 1800 beteg halt meg…”

És igen, mondja Földi László, ez is bekövetkezhet. Majd pedig:

„Lehet kapcsolat a városligeti tiltakozás, a hamburgi anarchista roham és a migránsok beözönlése között? Már csak azért is, mert Soros mind a hármat pénzeli…

Lehet. És csak a törvényes rend következetes fenntartásával lehet felelni a folyamatokra. Vagyis megbüntetni azokat, akik átlépnek a piroson. Ne higgyük, hogy nem történnek atrocitások. Egyes tüntetéseken például tűvel szurkálták a kordonban álló a rendőröket, így akarták felpiszkálni őket. Szerintem nem attól kap vérszemet a tömeg, hogy keményet lép erre a rendőr, hanem attól, ha nem lép semmit. Az elején kellene megfogni ezeket, mert minél később válaszol a hatóság, annál durvább eszközökhöz lesz kénytelen nyúlni. A spanyolországi támadások is azt mutatják, nincs hová hátrálniuk a rendfenntartóknak. Már azokat az embereket is le kellene tartóztatni, illetve kiiktatni, akik csak tervezgetnek egy merényletet, de ugyanígy kell fellépni az illegális migráció támogatóival, az azt segítő NGO-kal és az embercsempészekkel szemben. Ami Sorost illeti, ő egy kifutófiú. Komoly, magasan rejtőző hatalmi csoportok hozzák a döntéseket, számukra a migráció, a nyitott társadalom is csak eszköz, nem cél. Mint ahogy eszköznek tekinthetők bizonyos NGO-k, s eszköz a szórakoztatóipar, eszköz a média is. Tudjuk jól, hogy több, jelentősnek mondott médiaszereplő is rendszeresen kijár kiképzésre az Egyesült Államokba”.

Lehet erre legyinteni, ahogy szoktunk minden ilyen szemenszedett baromságra. De ez egy újabb fenyegetés. A kormánypárt tudtával, akaratából és utasítására. Fenyegetés a társadalom minden egyes tagja, a sajtó, az ellenzéki pártok, a civil szervezetek, a média minden egyes szereplője felé. Nyílt hadüzenet mindazoknak, akik mernek másként gondolkodni, mint ahogy az Orbán és bűntársai érdekében áll. Nem a véletlen sodorja ezeket az alakokat a kormány és Tarlós közelébe. Nem ok és főleg nem cél nélkül hangzanak el ezek a mondatok. Nem véletlenül jutunk el néhány mondaton belül a szarul működő, rengetegbe kerülő metróajtótól az emberek ezreinek életét követelő támadásokig, Soros Györgyig, Orbán Viktor megbuktatásáig, a terroristákig és a külföldön kiképzett ügynökökig.

A kormány merényletre készül a saját országa ellen. És az ilyen szarházi, ezerszer megbukott, alkalmatlan, de mindenre kapható söpredékkel üzenget. A Fidesz készül az általa beharangozott forró őszre. Ők forrósítják. Tényleg ideje lenne komolyan venni, ameddig nem késő.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.