2017. augusztus 16., szerda

A MINISZTERELNÖK ÜDVÖZLI A VIDÉKI CSAJOLAT

ÁTLÁTSZÓ - VIDÉKI CSAJOK BLOG
Szerző: Becker András
2017.08.16.


Először is azzal kezdeném, miniszter urak, hogy a kormány nevében mindig megtaláljuk a hangot a kisebbséggel. Megtalálom. Vannak ezek a mindenféle szexuálisok ugye, én csak így hívom őket, már elnézést, ha valaki itt magára venné, na, de komolyra fordítva, lassan az egész ábécét elhasználják a rövidítéseikre, nem biztos, hogy naprakész vagyok, de úgy tudom, már a q-nál járnak, értitek, pont q-nál, jaja, nehéz nem viccelni, de tényleg.

Komolyra fordítva, miért kell a magyar embereknek ezt az egész maskarádét név szerint tudni, türelmes a magyar, de azért időnként viszket a presbiter tenyere, mint bakmacskának a népszámlálás, ahogy a Felvidéken mondjuk.

Szóval ez kezelve van, egyelőre maradunk ezek közt a keretek közt. Zsidókról semmi, abban hozzuk a komilfót, a migrót, azt nem kell magyaráznom, a cigánytéma egyelőre jegelve, abban meglátjuk mi lesz ’18 után.

Van itt viszont ez a nőkérdés, ide akarok kilyukadni, ezért hívtam ma az urakat, rendszeresen jönnek a világhálón ellenünk, itt folyamatos támadás alatt állunk, hosszabbítani kell lesz Bicskéig, de nem egyszerű, úgyhogy gógyival, urak. Le lett bontva a píszí, lebontottam, de azért mindent nem lehet.

Eszembe jut ez a Balogh, ez a fülöpházi istenbarma, hát ettől kimegy a gálám, álljunk már meg egy baráti szóra, majdnem belehúzott minket. Szerencsére idejében levágtuk, kecske-káposzta, ott van most is a vártán, jó lehet az még, én is a végekről jöttem, tudom, mi kell oda.

Hogy ez egy lábszagú, macsó kormány lenne, mert nincs női miniszter, meg az államtitkári karban is száz per hét az ivararány, feszt ezzel jönnek, hogy a húsz főispán közül csak három nő.

Emlékeznek az urak, múltkor is annál a szemüveges kis nőnél, akit aztán levettünk a KLIK-ről, vagy mi volt, na, hogy mondtam akkor? Hogy a politika nem a gyengébb nemnek való, és hogy magyar bakát asszonyra sosem bízunk, igaz, Pista, akkor lettél te is hadügyér...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.