2017. augusztus 4., péntek

AZOK A VÉRES SZÁJÚ. IDIÓTA MAGYAROK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.08.04.


Nem mindenki véres szájó idióta. Nem lehet általánosítani, de jó úton haladunk, hogy lehessen.

Mindjárt az elején – nehogy szó érje a tornácot – le kívánom szögezni, hogy nem általánosítok. Nem minden magyar véres szájú és idióta, csak a véres szájú és idióta magyarok véres szájúak is idióták. Ide értem a véres szájú és idióta erdélyi féltestvéreimet is, akik szintén nem mind véres szájú idióták, csak azok ilyenek, akik véres szújú idióták. Lévén, hogy ők is mind magyarok. Pont, mint mi, akik itt élünk és fizetjük az adókat a Fidesznek, azokat az adókat, amelyekből Mészáros Lőrinc gazdagodik és azokat is, amelyekből erdélyi féltestvéreink a milliárdos támogatásokat kapják. Azokat a pénzeket, amelyekért rendre ékes, tiszta, erdélyi magyar hanghordozással, szívet melengető köszönetet szoktak mondani. Orbán Viktornak.

Én azokról a véres szájú, idióta magyarokról beszélek csak, akikkel engem szokott összehozni a rossz sorsom. Ők azok, akik rendre az édesanyám állítólagos prostituált múltját emlegetik, vagy azt, hogy jobb lett volna, ha meg sem szüli egyetlen fiát (engem: a szerző.) vagy, ha mégis, akkor inkább mindjárt ment volna vissza Izraelbe, ahol – egyébként – soha nem jártam és az édesanyám sem, de egyre inkább érdekelni kezd, mivel olyan lelkesen, és szemmel láthatólag minden érdek nélkül propagálják nekem a desztinációt.

Tehát azokról a magyar féltestvéreimről beszélek, akiknek más a politikai véleményük. Nevezetesen a Fideszben hisznek, Orbán Viktornak csápolnak és úgy gondolják, hogy mindenki más a földön, – úgy Európában, mint az óceánon túl – teljesen idióta és egy csak egy legény van talpon a vidéken, Felcsút zseniális szülötte, aki – mint a magyar nemzetállami reneszánszának messiása – a saját hajánál fogva rántja majd ki a nemzetet Soros György bűzös pofájából, amely már majdnem elnyelni volt képes Mária (köz)munka alapú országát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.