2017. augusztus 16., szerda

BELETÖRŐDÖM ORSZÁG?

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Budácsik Lajos
2017.08.15. 


A Fidesz azt tesz, amit akar. Mindaddig, amíg látja, hogy mindent le tud nyomni a magyar emberek torkán – következmények nélkül. Orbán rendszere erre és a félelemre épül. Vajon azt is tűrjük majd, amikor a fejünk felől „ellopja” egy Fidesz-csókos a tetőt is?

Ismét forróság van. Az ember agya – az a kevés ami még használható – is lassabban működik. Biztosan ezért lehet, hogy sok dolgot nem értek.

Nem értem, hogy az elmúlt több mint hét évben – a haverok kivételével – a Fidesz mindenkibe belerúgott, mégsem fáj senkinek. Eltüntették kezdetnek a több mint 3000 milliárdos magánnyugdíj-pénztári vagyont. Vajon tudja valaki, hogyan védte meg a kiflis hölgy a nyugdíjakat? Hány magyar munkavállalónak van egyéni nyugdíj számlája?

Következett a forint bedöntése: talán vannak, akik még emlékeznek Lali király örökbecsű szavaira, a lehetséges államcsődről? Tudják-e a devizahitelesek, hogy a Bajnai-kormány idején jóval 200 forint alatt volt a svájci frank árfolyama? Utána a Fidesznek rövid idő alatt sikerült az árfolyamot feltornáznia. Mit gondol a kedves olvasó, Matolcsy milyen pénzből játssza a Csekonics bárót? A magas árfolyamból származó banki nyereségből futja a különböző alapítványokra, a Fidesz holdudvara „etetésére”. Teszik mindezt úgy, hogy több mint hét év uralkodás után, még mindig „zelmúlt nyóc” éveznek.

A Fidesz-bagázs szétlopta az országot. Tette mindezt jogszabályi háttérrel. Tegnap írtam Simicskáról, de még sok vazallusról írhatnék...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.