2017. augusztus 12., szombat

BÜSZKÉN TOLJÁK A POFÁNKBA: NESZE, PARASZT, ERRE SZÁMÍTHATSZ!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.08.12.


Nem mondom, hogy nem omlottam össze lelkileg, amiért engem nem fognak kiadni a magyar irodalom remekművei sorában, ha már Bayer Zsoltot igen. Bármikor tudok úgy káromkodni, mint ő, sőt, szerintem választékosabban, de mit tegyek, ha egyszer Kerényi elvtárs ízlésébe az én szentségelésem nem fér bele? Ha nehezen is, de túl fogom élni, azt hiszem.

Irodalmi babérok helyett marad nekem Magyarország elitjének legalja, a feltörekvő szarháziak neves és névtelen tábora. Mert itt a Sziget. Ami eddig is itt volt, Gerendai Károly teli is bömbölte a sajtót minden évben, hogy már megint veszteséges. Ennek örömére kapott is pénzt a közösből rendesen. Nem mindig persze, mert 2013-ig valahogy megállt a lábán a dolog, aztán meg nem annyira. Csurrant-cseppent az adónkból (gyakorlatilag átláthatatlan módon, csatornákon átláthatatlan összeg), de szerencsére Gerendai nem szégyellte ezt, mert elég adót befizetett az államnak, legalább egy keveset visszakapott. Ezt ő nyilatkozta egy interjúban, nem én mondom. Értem én ezt, csak azt nem, hogy nekem miért nem törleszt vissza valamit az állam, ha már. De mindegy, mert Gerendaiék eladták a Szigetet egy brit-amerikai befektető cégnek. Gratulálunk, én személyesen is örvendek, hogy adóforintjaimmal eddig is támogathattam az üzleti sikert.

Annak meg plánehogy örülök nagyon, hogy olyan exkluzív közönséget fújt össze a szaharai szél a Pink koncertre, amilyet. Ott nyüzsgött természetesen Orbán Viktor veje, mert neki mindenhol ott kell lennie, ha éppen nem bokros teendőit intézi Bahreinben. Vele volt az asszony is, mert első a házasélet. Matolcsy Ádám fia – bútorgyáros és Origo-tulajdonos – jókat csacsogott Dirk Gerkenssel, a TV2 vezérigazgatójával. Ott volt még Szivek Norbert, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezetője, az MVM kommunikációs igazgatója, Kökény-Szalai Vivien, aki színvonalas, korrekt csatornát csinált a TV2-ből, hogy Vajna bácsi örüljön. Továbbá, sőt, elsősorban ott volt Rogán Cecília. Sajnálatos módon hiányos volt a névsor, mert sem Habony Árpádot, sem Vajna Tímeát nem látom a fotókon, de majdcsak túlélem valahogy...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.