2017. augusztus 9., szerda

EGY MEGVÁLTOZOTT FIDESSZEL TÉNYLEG LEHETNE KORMÁNYOZNI

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2017.08.09.


Azt mondja Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, Zugló polgármestere, hogy egy választási vereség utáni nagypofonból felálló, megváltozott Fidesszel lehet közösen kormányozni.

Egyetértek a zuglói polgármesterrel, mert én is úgy látom, hogy mindenkinek meg kell adni az esélyt, hogy megmutassa: megjavult, és már nem az a rosszfiú, vagy rosszlány, aki egykor volt.

Most már csak azt kellene tisztázni, hogy mit kell érteni egy megváltozott Fideszen.

Szerintem alapvetés, hogy ebben a választási vereség utáni nagypofonból felálló, megváltozott Fideszben Orbán Viktornak nem lehet helye. De nemcsak neki, Kövér Lászlónak, Rogánnak, és a többieknek sem – a lista vég nélkül sorolható.

Nem lehet ennek a megváltozott Fidesznek a tagja olyan ember, aki akár üzletelt Orbánnal, köpködött vele szotyolát a felcsúti stadion VIP-páholyában, tapsolt, vagy akár csak egyszer is távolról integetett neki.

Nem lehet e megváltozott Fidesznek tagja az a személy, aki lopott, vagy csak lopni készült, és csak azért nem lopott, mert még időben észrevették, és rácsaptak a kezére

Nem lehet kérdés, hogy e megváltozott, nagypofonból felálló Fideszt kizárólag azok nélkül lehet elképzelni, akik az elmúlt években az elesettek, a menekültek, vagy más kitaszítottak ellen uszítottak, vagy, akik feleségüket, férjüket, fiukat, lányukat, valamint minden rendű és rangú rokonaikat, csókosaikat, barátaikat, üzletfeleiket helyezték zsíros beosztásba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.