2017. augusztus 10., csütörtök

GYOMORFORGATÓ LUXUS KONTRA SZEGÉNY GYEREKEK

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Herczeg Ármin
2017.08.10.Képzeljük csak el, hogy van az ember, akinek az a feladata, hogy szegény gyerekeket üdültessen. Meg is teszi. Például Zánkán. És ezzel annyira nagyon jól keres, hogy bérel magának napi 110 ezer forintért (igen: napi) egy házat. Azután, amikor ezt megírja az újság, akkor gyorsan kiköltözik a villából...

Na, akkor kérem tisztelettel, lenne pár kérdésem. Ebből mindjárt az első, hogy mennyit keres Magyarországon a Kárpád-medencei Gyermekekért Alapítvány főtitkára, hogy van napi (igen: napi) 110 ezer forintja házbérlésre? Vagy netán ez is családi segítséggel ment, ahogyan Szijjártó házának megvétele (176 millió). De a külügyminiszter legalább tulajdont vett, ez a szerencsétlen alapítványi akárki meg csak bérelt egy házat.

Következő kérdés: komolyan azt hitte az a kiskirály, hogy nem fog kiderülni a dolog? Hogy nyugodtan héderelhet havi 3 milláért Zánkán?

Azt ugye rögvest tagadta ez a Hornyák nevű főtitkár, hogy az alapítvány bérelte neki a házat (higgyük el, hogy igazat mond, ha nehéz is), de azt nem nagyon árulta el, hogy miért kell neki napi 110 ezerért kastélyt bérelni, miért nem jó mondjuk a zánkai táborban egy nagyobbacska ház, ha már ott dolgozik...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése