2017. augusztus 21., hétfő

HA NEM AKARUNK EGYSÉGESEN BELEFULLADNI EBBE A TÖMÉNY SZARBA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
20017.08.21.


...Az, hogy a Fidesz nagyágyúi és kisebb sörétes puskái mennyire kiváló táptalajt biztosítottak az általa felépített és alkalmazott gyűlöletstratégia politikai sikertörténetekké konvertálására, azt minden nap bele kapjuk a pofánkba. Ez az ő közös munkájuk rothadt, mérgező gyümölcse. Egymás nélkül nem ment volna. Ez az ember, a gyűlölet apostola abból épített várat, amibe társadalmak, de legalábbis társadalom fragmentumok fulladtak bele szükségszerűen. Uszításból, hergelésből, sötét ösztönök meglovagolásából, előítéletekből, gonoszságból. Ezek voltak azok az üzembiztos fegyverek, amelyekkel hozzá hasonló emberi selejteket hozzásegítette, avagy bebetonozta a hatalomba.

A másik oldalra is üzenem: ne tegyenek úgy, mintha halottgyalázás volna ezeket a szikár tényeket leírni az elmúltnyócévvel, a rezsicsökkentéssel, Brüsszellel, Sorossal, migránsokkal, háttérhatalmakkal és egyéb egyszerű csatakiáltásokkal hergelt, Finkelstein tanait szorgosan magába szívó populációnak. Szerintem írjuk le, hogy legyen miről megint elfordítani a tekintetüket.

Az, hogy pokollá lett ez az ország, hogy ember az emberrel képtelen szót érteni, hogy a Fidesz nem egy párt, hanem egy szekta lett mára, hogy a sors keze által megvert nemzeti ünnepeinket az ország vezetői arra használják, hogy a szektán kívül esőket rugdossák, hogy szitokszóvá lettek, esetenként kiüresedtek egykor még tartalommal bíró fogalmaink (nemzet, haza, hazafiság), ennek a gyümölcsöző együttműködésnek az eredménye.

Az, hogy a képmutató, szemforgató embertelenség a kerszténység rokon értelmű szava lett, hogy fojtogató ideológiai kirakatviták szemétdombjává lett ez az ország, nem a véletlen műve.

Az, hogy a méltóság, az emelkedettség, a jogos büszkeség érzése köszönőviszonyban nem lehet már a magyarsággal, mint egységes entitással, hogy a nemzet egy részét kirekesztették a nemzetből, túl nagy ár ezért a Finkelstein-Fidesz egymásra találásért, de generációknak kell felnőniük és kipusztulniuk, ameddig talán egyszer ez a méreg kiürül a magyar társadalom szervezetéből.

Nem, egyáltalán nem vigasztal, hogy ennek a gyűlöletkapszulának, az egymást követő kampányoknak a hatékonysága kezd megkopni. Az, hogy miután az év minden egyes napján, úgy augusztus 20-a táján is a sunyi, aljadék, mocskos uszító szólamokat kell hallgatni a nemzet nagyjainak mosdatlan szájából, nem normális. És ne tegyen senki úgy, mintha ez lenne a normális. Ha nem akarunk teljesen és egységesen belefulladni ebbe a tömény szarba, akkor – mivel Finkelsteint már csak az istene vonhatja felelősségre, ha volt neki olyanja – azokat, akik itt taposnak a nyakunkon, feltétlenül felelősségre kell vonni azért, amit ezzel az országgal tettek.

A zsigeri indulatok felkorbácsolása és folyamatos szinten tartása, emberi-szellemi-erkölcsi minőségünk totális leamortizálása nem építkezés, hanem rombolás. Szent István államférfiú elsírná magát, ha ezt a lánctalpas nemzeti pusztítást látná.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.