2017. augusztus 31., csütörtök

HAJRÁ VIKTOR, SZERETÜNK VIKTOR, MEGVÉDÜNK VIKTOR!

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.08.31.


Mindenki jól emlékszik még arra a pár hónappal ezelőtti melldöngetésre, miszerint Magyarországról alig vándorolt ki valaki, plánehogy a többi országhoz képest? Hogy mi igen erősen jól állunk, mert innen alig mennek el a fiatalok (és már nem annyira fiatalok) és már megint sír a rohadtbuziballiberálisgecik szája, pedig. Sőt, nemhogy nem mennek el, de direkt visszajönnek. Még azok is, akik el sem mentek.

A Portfólió számításai szerint 2014-ig 600 000 magyar ment el. Azóta meg eltelt három év. Most lehet nagyon döngetni a kormányzati mellkasokat, bár alighanem ezt is képesek pozitívumként kommunikálni. A hívek úgyis elhiszik, a többiek meg eddig is le voltak szarva, ezután is le lesznek.

Bónusz jó hír, hogy viszont a halálozási rátában hasítunk, mint az állat. Valahogy a nyugdíjasok nem elég hálásak a sok jóért (Bözsiuti, nyugdíjemelés, ha a számok úgy vannak) és hullanak, mint a legyek. Aki meg nem hullik, az elhúz a vérbe. De nyugodjon meg mindenki, mert többségében a rohadék liberálisok és egyéb hazaárulók mennek el. Persze néhány orbánhívő is, de azok onnan a távolból is nagyon szurkolnak népünk nagy vezérének. A többiek lehet, hogy nem annyira szurkolnak, de legalább nem itt rombolják a közmorált.

A jól képzett szakemberek (agysebésztől a villanyszerelőig) húznak el. Nem azért, mintha ne szeretnék a szülőhazájukat, mert biztosan. Nagyon. Csak hát az embernek nem feltétlenül az a hazája, ahová lepottyantotta a gólyamadár. Hanem az, ahol képes önmagának és a családjának élhető életet biztosítani, ahol nem kell sem attól rettegnie, hogy holnapra kell az állása valaki unokahúgának, sem attól, hogy rossz helyen rosszat talál szólni és kivágják a nézetei miatt, mint macskát szarni.

Az sem igazán tesz jót a közmorálnak, hogy szar a hangulat, bugyog a gyűlölet, mindenhonnan a kormányplakátok ordítanak az ember arcába és ha véletlenül elaludt az ember a strandon, akár arra is jó esélye van, hogy megverik a buszon. Mert rohadtmigráncs, húzzáhazafele...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.