2017. augusztus 15., kedd

HÉT TÁVOZÓ A TV2 TÉNYEKNÉL: AKAD, AKI INKÁBB BUSZT VEZET, DE KÖKÉNY-SZALAI VIVIEN SZERINT MINDEN RENDBEN VAN

CIVILHETES BLOG
Szerző: Civilhetes.net
2017.08.14.


Hétre ugrott a Tényektől rövid időn belül távozók száma. - írja a 24.hu.

Forrásaink szerint kezd tarthatatlanná válni a helyzet a szerkesztőségben, ahol többeknek Tóth Tamás Antalnak, a műsor helyettes vezetőjének stílusával, másoknak az alacsony bérekkel és a létszámhiány miatt megnövekedett munkamennyiséggel van bajuk, és azzal, hogy szakmailag vállalhatatlan anyagokhoz kellene a hangjukat adniuk.

Kökény-Szalai Vivien hírigazgató viszont a 24.hu-nak azt mondta, szerinte minden rendben van.

Mint arról kedden már beszámoltunk, felmondott a TV2-nél Tuka Nikoletta, a TV2 Tények című műsorának társ-, illetve felelős szerkesztője, a hírműsor egyik kulcsfigurája. Rajta kívül két másik embert is megemlítettünk: egy régebb óta ott dolgozó riporternő és egy gyakornok búcsúzott a műsortól.

Azóta viszont kiderült, nem is csak három, hanem legalább hét fő távozik Andy Vajna tévétársaságának hírigazgatóságáról rövid idő alatt. Az említett három emberen kívül ugyanis szintén elmegy Pataki Nóra, a Tények online szerkesztője, valamint a Tények három riportere, Ács Krisztián, Kolontár Krisztián és Sándor Bendegúz.

Megpróbáltuk felhívni őket, hogy a távozásukról érdeklődjünk. Kolontár Krisztián azt mondta, nem nyilatkozhat, ugyanakkor nem is cáfolta, hogy felmondott. Pataki Nóra sem nyilatkozott. Mi TV2-s berkekből úgy értesültünk, Patakinak Tóth Tamás Antallal, a Tények élére év elején kinevezett helyettes vezetővel volt konfliktusa.

Nem ő az egyedüli egyébként, akinek Tóth Tamás Antallal gondja akadt az elmúlt időszakban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.