2017. augusztus 7., hétfő

ISMERJÉK MEG A SZEGÉNY EMBER HABONY ÁRPÁDJÁT!

INDEX.HU
Szerző: NÉMET TAMÁS
2017.08.07. 


Üzletének teljes felületét Orbán Viktornak szenteli, autójára kormányzati reklámot matricáztat, az általa vezetett klubban migrációs előadást szerveznek, a cége egy fideszes képviselőt agyonreklámozó lapot ad ki, Orbán születésnapi köszöntőt küld neki. Zachár Attila bármihez nyúl, abból hirtelen Fidesz-reklám lesz. Érthetetlen, miért nem dolgozik még Rogán minisztériumában.

Aki Budapesten közlekedik, az egy jó ideje láthatja, hogy valami nagyon nemzeti, valami nagyon fideszes dolog készülődik, sőt, történik az Astoriánál, a Kossuth 15. kereskedőház kirakataiban. Valamikor június közepe táján kezdődött a műsor: a kirakatban elhelyezett két hatalmas ledfalon felváltva futott Orbán röfis videója, illetve az Állítsuk meg Brüsszelt kormányzati kampány. A nap 24 órájában.

Beszámolt róla több lap is, de az üzletről semmi nem derült ki, csak annyi, hogy látványosan szimpatizál a kormánnyal. Levelet írtunk a tulajdonosnak, aki válaszolt a kérdéseinkre. A válaszok, illetve a neten fellelhető információk alapján egy olyan fideszes háttérfigura képe rajzolódik ki, aki akármilyen üzlethez nyúl, valahogy mindig vagy Fidesz-reklám, vagy kormánypropaganda jön ki belőle. Annyi, hogy Habonnyal ellentétben ő (legalábbis most még) csak kerületi szinteken mozog.

A Kossuth 15. pedig nem először ennyire fideszes pontja a városnak: már 2007-ben Fidesz-kampányirodát csináltak belőle, annak ellenére, hogy már nyertes pályázata volt oda egy könyvkiadónak egy nemzetközi könyvcentrum létrehozására (erről kicsit később)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.