2017. augusztus 8., kedd

ISTEN LEVELE BALOG EMBERI TEHERTÉTEL MINISZTERNEK

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2017.08.08.


...Te tehertétel miniszter, Te kapitális barom!

Talán meglepődsz a hangnemen, és erősnek találod a felütést, de hát ti is így szoktatok kommunikálni. Kedvenc pártod 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa liberális baromnak nevezte Ferenc pápát, és legjobb tudomásom szerint a pártodból még senki nem kért ezért bocsánatot a pápától, sem azoktól a valóban hívő emberektől, akiknek, veletek ellentétben, nem a ti meggárgyult vezéretek, hanem Jézus a tanítómestere.

Nekem, amint azt bizonyára tudod, nem kenyerem a csúnya beszéd. Ritkán szólok rondán, de beláttam, hogy veletek csak ezen a hangon lehet kommunikálni, mert csak ezt értitek.

Rátérek a lényegre. Te is látod Balog, hogy sok mindent nem csináltok jól, de úgy gondolod, hogy majd imádkoztok hozzám. Hogy én jó tanácsokat adjak nektek, amitől majd jó irányba mennek a dolgok.

Ez a baj veletek, Balog: nem elég, hogy szemforgató szentfazekak vagytok, de azt hiszitek, hogy egy imával helyre lehet hozni. Van pofátok azt gondolni, hogy elloptok egy valag pénzt, aztán imádkoztok egy kicsit, és ettől máris jó irányba mennek a dolgok?

Kivételes államférfinek nevezitek Horthyt, majd közlitek az izraeli miniszterelnökkel, aki – köztünk szólva szintén nem egy nyeretlen kétéves – hogy mennyire bánjátok azokat a bűnöket, amiket a magyar állam nevében magyar emberek más magyar emberek ellen elkövettek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.