2017. augusztus 19., szombat

KÖVÉR LÁSZLÓ SZERINT KÜLFÖLDI KÉZBE KERÜLT AZ EDDIG KÜLFÖLDI KÉZBEN LEVŐ MÉDIA, AMÚGY SOROS ÉS A HÁTTÉRHATALMAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.08.19.


...Kövér László fejében kétféle média van. A közpénzből fenntartott, kimondottan és egyértelműen pártérdekeket szolgáló propagandamédia és a másik média. Az, amelyik tényfeltárást végez, megírja a zűrös ügyeket, korrupcióról, összefonódásokról, elsíbolt milliárdokról ír, beszél.

Kövér elismeri, hogy a Fidesz mindent megtett azért, hogy elhallgattassa a nem pártérdekeket szolgáló médiát, ezért minden követ megmozgattak, a reklámpiacot olyan mértékben szabták át, hogy a fideszes médián kívül senki sem juthat bevételhez, de még ez is kevés, nem sikerült befogni mindenki száját. És ez nagyon fáj a házelnöknek, ráadásul bosszantja és sérti is a dolog.

Mondanám, ha képes lenne megérteni: média csak egyféle van. A pártérdeket szolgáló, mesterségesen létrehozott és eltartott szakasz nem média, hanem udvari bilihordozó. A média az, ahol merészelik bírálni az összes oldalt, összes pártot, ahol igyekeznek objektíven tájékoztatni az olvasókat a valóságról. A valóság pedig nem az, amit a kormánypárt annak akar láttatni, hanem az, ami tényeken alapszik.

A tény pedig nem attól lesz tény, hogy Kövér László, vagy a kormánypárt arra áldását adja, hanem attól, hogy igaz. Az üldözési mániával kombinált hatalomvágy, megtámasztva a masszív – esetleges bukással járó -, elszámoltatástól való félelemmel, csúnya dolgokra képes. Amikor egy kormány szemrebbenés nélkül nekimegy a saját polgárainak, idegen érdekeket szolgáló hazaárulónak titulálva mindenkit, aki nem a Fideszt támogatja, az már olyan súlyos állapotra utal, ami nem egy újabb kormányzati ciklust, hanem sürgős orvosi beavatkozást és hosszas gyógykezelést tesz indokolttá. Mindjárt az ügyészségi, nyomozóhatósági, bírósági ügyek lezárulása után.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.