2017. augusztus 9., szerda

MÉSZÁROS LŐRINC FÖLDJÉN JÁROK ÉN, AKI MEGVETTE AZ ORSZÁGOT ORBÁN VIKTORNAK

BANDITAPOLITIKA BLOG
Szerző: BANDITA
2017.08.07.



Hamar eljön a reggel tündérország földjén a bérből és fizetésből élő szegény ember gyermekének. Nem mer nagyot álmodni az erős és büszke országról a nagy kék szar plakátok tövében, elég neki beosztani a fizetését amelyet Orbán Viktor olyan nagylelkűen lecsökkentett a számára a hatalma második évében. Nem, nem nyert ő az egykulcsos adóval, az ÁFA is csak magasabb lett, meg a többi harminc adó is csak emelkedett, melyet Orbán Viktor a nyakába varrt.

Hiába na, felcsúti gázszerelőnek születni kell, de hogy még sikeres is legyen, ahhoz egy ország verejtéke kell csorogjon a közpénzből hozzá. És persze közben folyamatosan tagadni kell tudni hozzá az írástudatlan bunkónak, hogy Orbán Viktor pénzét rakja össze, neki csak a nevén fut minden projekt, mert még ahhoz is hülye, hiba nélkül leírja a tulajdon nevét. De volt már ilyen köztársasági elnök is tündérországban, egy gázszerelőnél ez fel sem tűnik. Mégis van egy közös bennük, és az Orbán Viktor.

Szóval felkel a szegény ember gyermeke, és elindul a napi teendőit elvégezni, ha nem akar éhen dögleni Orbán Viktor országában. Első lépésként enni ad a disznóknak. Az ólnál felirat várja.

"Ezek a malacok Mészáros Lőrinc sertéstelepéről valók. Isten, és Orbán Viktor kegyelméből Mészáros Lőrinc gázszerelő kétmilliárd forint támogatást kapott ennek az építéshez az ön pénzéből. Lőrinc az öltönyhöz húzza fel a gumicsizmát ha ganajoz, az ön esetében ehhez nem ragaszkodunk.Ne feledje, ez is közpénzből van."

Ennyi pont elég is a moslék odaborításához, meg a trágya kihordása is ráér, most éppen forog az ember gyomra az elolvasott felirattól. Be is menekül a szegény ember a házba, ami még a deviza hitel átváltása után sem maradt a nevén, köszönhetően a Matolcsy féle számolásnak. És Kósa nyilatkozata is ott cseng a szarufán, amitől először bedőlt a forint, de erre most alig emlékszik.

Szomjúság gyötri a szegény embert, kinyitja a rezsicsökkentés után is működőképes hűtőt, melynek magas számláját nem a világpiaci árhoz igazítják. és Mészáros Lőrinc ide is bevásárolta magát mikor vett egy vízi erőművet. Először bort akar inni, egy jó Tokajról származót, de a címkén a gázszerelő arca vigyorog rá, aki mikor arra járt, vett egy borászatot, ami az első Orbán kormány alatt már a miniszterelnök közelébe került állami segítséggel. Inkább előhúz egy ásványvizes palackot, és meggondolatlanul elolvassa rajta a feliratot.

"Ön Mészáros Lőrinc ásványvizét issza, aki volt annyira okos, pont akkor vette meg ezt a palackozót, mikor az másnap évi fél milliárdos megrendelést kapott a vasúttól. Ehhez Orbán Viktornak semmi köze, ezért is nevezte ki a lányát Lőrinc ide igazgatónak jó pénzért. Egészségére! Ne feledje, ez is közpénzből van"...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.