2017. augusztus 2., szerda

MÉSZÁROS LŐRINCÉ LEHET AZ EGYETLEN ORSZÁGOS RÁDGIÓFREKVENCIA

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: mno.hu/sztarklikk.hu
2017.08.02.


A Magyar Nemzet azt írja, egyre több jel utal arra, hogy Mészáros Lőrincnél landolhat a Class FM elnémítása óta kihasználatlanul álló, egyetlen hazai országos kereskedelmi rádiós frekvencia.

Korábban azt lehetett vélni, hogy az NMHH évekig is elhúzhatja a frekvencia odaítélését, most mégis az tűnik valószínűnek, hogy a 2018-as választások előtt pontot tesznek az ügy végére. Az állami tulajdonban lévő frekvenciák sorsáról döntő médiatanács mandátuma csak 2019-ben jár le, még előtte győztest akarnak hirdetni.

Ugyan a Class tulajdonosa pereskedve próbálja visszaszerezni frekvenciáját, így a pályázat kiírása hónapokat csúszhat és a Fidesz első kiszemeltjével, a TV2-t tulajdonló Vajnával is voltak problémák - a Rádió 1 révén immár több mint egy éve a rádiós piacon is aktív -, most megoldódni látszik a helyzet.

A megoldás pedig Mészáros Lőrinc lehet, aki a balatoni Part FM megvételével már belekóstolt ebbe a piacba is. A közeljövőben terjeszkedhetnek is a Magyar Nemzet szerint, a cégbíróságra leadott beszámolókból kiderül, rövidesen övé lesz a Magyar Idők és így a kiadó által működtetett fővárosi körzeti közösségi adó, a Karc FM is, amit nemrég bírságoltak meg Bayer Zsolt megjegyzései miatt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.