2017. augusztus 29., kedd

MIT CSINÁLT PUTYIN BUDAPESTEN?

INDEX.HU
Szerző: DSZ - IVAND
2017.08.29.


- Hét hónapon belül másodszor jött hétfőn Budapestre Vlagyimir Putyin orosz elnök. A látogatást percről percre itt olvashatja vissza>>>

- A Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) tiszteletbeli elnökeként egyrészt a budapesti vébére érkezett. Azonban a tervezetthez képest órákat késett, így az eredeti tervekkel ellentétben le is csúszott a megnyitóünnepségről.

- Putyin a délutáni meccseket már a díszpáholyból nézte végig Orbán Viktor miniszterelnökkel, akivel a Papp László Sportarénában folytatott munkamegbeszélést.

- A Ria Novosztyi szerint Putyin arról beszélt, hogy elégedett a kétoldalú kapcsolatok alakulásával. A magyar kormányfővel folytatott megbeszélésen az orosz elnök arról is biztosította a magyar felet, hogy Paks 2 orosz finanszírozása garantáltan biztosítva van.

- Az Együtt, a Momentum és a Párbeszéd is megbújt a nézőtéren, és aztán molinókkal, maszkokban tiltakoztak, amikor Putyin elfoglalta helyét a díszpáholyban. Az ellenzéki aktivistákat kivezették.

- Több orosz miniszter már délelőtt, egy korábbi géppel megérkezett. Szijjártó Péter külügyminiszterrel külön is tárgyalt többek között az orosz sport- és egészségügyi miniszterrel...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.