2017. augusztus 3., csütörtök

MOGYORÓK ÉS MOGYORÓBBAK

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2017.08.02.

Azok, akik a határon túl születtek, vagyis nem Orbán Viktor rendszere elől menekültek külföldre mosogatni, takarítani, étteremben felszolgálni, hanem a szülőföldjükön élnek, szavazhatnak levélben. Megcímezhetnek egy borítékot, bélyeget nyalhatnak rá, beletehetik a szavazatukat, majd elballaghatnak a postára. Esetleg megkérhetnek egy hozzájuk hasonlóan erdélyi, csíkszeredai, vajdasági, vagy felvidéki magyar embert, hogy adja fel helyettük a levelet.

Ebben az esetben nem lesz semmi hamisság, csalás még annyira sem. A fent említett tájakon ugyanis kizárólag becsületes magyar emberek élnek, ellentétben azokkal, akik Magyarországon maradtak, vagy akiket tőlünk nyugatra vetett a sors, és akikről azt feltételezi a regnáló jog, hogy ha módjukban áll, ott cselezik ki a törvényt, ahol csak tehetik.

Azt sugallja, hogy a nyugat-európai országokban élő, szavazni kívánó magyaroknak azért muszáj gyakran száz kilométernél is többet utazniuk valamelyik magyar külképviseletre, mert csak így zárható ki, hogy ne csaljanak, és ne éljenek vissza a szavazati joggal...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.