2017. augusztus 28., hétfő

NEGYED ÉV ALATT BRUTÁLISAN NŐTT A PAKSI BŐVÍTÉST IRÁNYÍTÓK BÉRE

24.HU
Szerző: D. Kovács Ildikó
2017.08.28.


Vannak olyan vezetők az MVM Paks II. Zrt-nél, akik csaknem a dupláját keresik, mint néhány hónapja, közben pedig régi arcok tűnnek fel új szerepben a cégnél. A jelek szerint a beruházás körül sertepertélő Kocsis István magával hozta korábbi bizalmasait is. 

Bár a paksi atomerőmű-bővítésből még nem sok minden látszik, máris olyan jó munkát végezhetnek a beruházás előkészítéséért felelős cég vezetői, hogy azt előléptetéssel és béremeléssel kellett jutalmazni. A nyilvánosan elérhető adatokból kiderül, hogy 2017 áprilisa és augusztusa között több felső vezető alapbére csaknem a duplájára emelkedett azzal, hogy osztályvezetőből igazgatóvá léptették elő őket.

Ennek örülhetett Cziczer János Ferenc, az MVM Paks II. Zrt. üzemeltetési igazgatója, aki áprilisban még 1,8 millió forintot kapott üzemeltetési felkészülési osztályvezetőként, új munkakörében azonban augusztusra már bruttó 3 millió forintra nőtt az alapbére. Ugyanilyen szerencsés volt Mittler István egykori kommunikációs osztályvezető is, aki hasonló feladatot ellátva kommunikációs igazgatóként 1,896 millió forint helyett 3 milliót kap...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.