2017. augusztus 28., hétfő

NEM TRÓNÖRÖKÖSNEK NEM JÁR ROYAL WEDDING

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.08.27.


Orbán Ráhel és a fatolvaj Tiborcz István esküvőjét a kormányzati marketing részeként az évszázad esküvőjének kiáltotta ki a magyar népszáj, utalva az angol trónörökös esküvőjére és a vitathatatlan párhuzamokra. Mindkét esküvőn a királyi cím várományosa házasodott, s az Orbán família ezért meg is adta a módját, amelyre örömmel adta a nép pénzét.

Nem tudjuk, hogy Orbán Ráhel milyen uralkodói névvel lép majd trónra, I. Ráhel királynő a legvalószínűbb, de a királyi Vár már készül neki. Az apja az Alaptörvénybe már belefoglalta a királyság intézményét, gyakorlatilag meg is valósította, méghozzá nem az alkotmányos királyság formáját, hanem az abszolút monarchiát.

Orbán Viktor a királyi családokhoz méltó pénzt is gyűjt, egyelőre Mészáros Lőrinc nevén, amit majd átirogatnak saját és Ráhel nevére. Egész szállodaláncot is vásárolt már Ráhel részére, ami szintén még Lőrinc stróman nevén várakozik, hogy az igazi tulajdonoshoz, a mi Ráhelünkhöz kerüljön. Mindezt közpénzből, de mint tudjuk, minden a korona tulajdona, és a király(nő)é, ezért csak a sajátjukat veszik birtokba.

Orbán elsőszülött lánya azon túl is kiérdemelte a királyi esküvőt, hogy “Szent István” koronájának várományosa: ő az apja kedvence, aki örökölte apja borzalmas természetét és arcátlanságát, aki hasonlóképpen az apja bűvöletében él, futott még Tiborcz. Ezért nincs mit csodálkozni azon, hogy Orbán második lányának esküvője szinte titokban, különösebb külsőségek nélkül zajlott Felcsúton.

Nyilván nemcsak azért, mert Ráhel esküvőjén jelen volt a fideszes elit, ezért széjjelloptak mindent a kedves vendégek, akik annyira megszokták a lopást, hogy ösztönszerűen vitték el az evőeszközöket, poharakat és mobiltelefonokat. A királyi esküvőn talán csak a jobbágy és kiszolgáló személyzet nem lopott, azokban van még valami tisztesség, nem a Fideszből szedték őket össze...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.