2017. augusztus 23., szerda

ORBÁN HÁZI TÖRTÉNÉSZE LEHET A KORMÁNYPÁRT MINISZTERELNÖK-JELÖLTJE?*


KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: H. A.
2017.08.23.


És azt olvastátok, hogy Schmidtmariska néni az ő áldott jó kezével megírta? Najó, nem személyesen, mert őnagysága el van foglalva a rezsimet megtámasztani hivatott ideológiák és összeesküvés-elméletek fabrikálásával. Éjt nappallá téve. És fordítva.

Ezért aztán a Figyelő nevű, jobb sorsra érdemes, ám a NER-lovagina és milliárdos üzletasszony által kilóra felvásárolt, propagandásított-elfideszesített, kormányzati hirdetésekkel kitapétázott lap akármelyik szalagmunkása írta meg (még tegnap, csak elkerülte a figyelmünket), hogy Dobrev Klára lehet a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje. Jó, nem ezt írták, hanem. Kérdőjellel ellátva, sokat sejtetően kérdezik, hogy vajon? És hát nyilván nem Dobrev Klárát írtak, hanem Gyurcsány feleségét, mert az még inkább elborzasztó lehet a nemzet patás ördögét szívből gyűlölő híveknek.

Jó, rendben van, értjük mi. Augusztus 22-én még azért rendesen virágzik az uborkafa, a nagyfőnök sem tért magához az elemcsere után, a fű alatti korrupció akkor is pusztít, ha látványosan nem kommunikálnak a hölgyek-urak, a lakájmédia egyéb zászlóshajói és luxusjachtjai is szorgosan teszik a dolgukat, ahogy a seggükön kifér, a kormánypárti munkakerülésbe pedig csak Kósa Lajos röffent bele időnként valami vérfagyasztóan nagy baromságot. Ami se nem vicces, se nem szellemes, se nem elegáns, de Lala élvezi és röhög a lábszagú poénjain. Lásd: a hülyeség nem betiltható, ezért nem foglalkozunk vele. És tényleg, Kósa Lajosnál keresve sem találni jobb példát arra (innen is üdvözöljük Németh Szilárd nehézsúlyú birkózót, intellektuálisan könnyűsúlyú vasöklöt), hogy amikor a hülyeség kezébe hatalom kerül, onnan nincs megállás a lejtőn...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.