2017. augusztus 24., csütörtök

ORBÁN NYARALT

GONDOLATVILÁGBAN BLOG
Szerző: Andrew_s
2017.08.23.


A miniszterelnök, Orbán Viktor, befejezte a nyaralását. Országos hír? A jelek szerint igen. Leginkább talán azért, mert jó darabig széles körben találgatták, hogy hol töltik fel az orbáni aksikat. De a Blikk leleplezte, és részletesen ismertette a Horvátországba tett nyaraló-kirándulást. Le lehet tehát nyugodni. Legfeljebb a részletek felett elgondolkodni. Futólag.

Már csak azért is, mert a pár évvel ezelőtti, 2014-es, hírekből emlékezhetünk arra, amint a TEK védte hónapokig a nép egyszerű gyermekének a nyugalmát. Aztán 2015-ben mintha repetáztak volna. Idén, noha emlékezhetünk az Orbán kapujáig felírt Arany-ballada esetére is, volt olyan eset, amikor két idősebb nőtől gondolták megvédeni a miniszterelnöki rezidenciát.

„A kapitány szerényen háznak nevezte a lakását. A köznép minden bizonnyal palotának titulálná. Mallow őszinte szeme ezzel szemben inkább erődnek látta. A főváros fölé emelkedő magaslatra épült. Vastag falai meg voltak erősítve. Kapuiban őrség állt, s lerítt róla, hogy az egész építményt védelemre tervezték. Pontosan az a fajta lakás - gondolta Mallow epésen -, amely a közkedvelt Asperhoz illik.” -- I. Asimov: Alapítvány...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.