2017. augusztus 26., szombat

SCHILLING ÁRPÁD: "VERES ANDRÁS MEG ELMEHET A PICSÁBA!"

24.HU
Szerző: Híres ember
2017.08.26.


"Ha a természet (vagy a Jóisten) hatására, nem tudsz úgy gyereket vállalni, ahogy szeretnél, akkor hiába áll azon a szinten a tudomány, hogy ezt orvosolja, BŰNT KÖVETSZ EL, és ezért nem részesülhetsz az egyház áldásában, tulajdonképpen pokolra kerülsz."

Ezt írta közösségi oldalán Schilling Árpád, jelezve, ő nem hisz sem pokolban, sem a katolikus egyházban, de mivel

"ez a képződmény egy államilag súlyos milliárdokkal támogatott intézmény, állampolgárként felháborít a viselkedésük. Megint beleszólnak valamibe, amihez nem értenek, megint nehezítik az emberek életét, megint mérgezik a közéletet a sötétségükkel. Ha van Isten, akkor azt miért zavarja, hogy hívei boldogok? Hol olvasható az, hogy Isten tiltja a tudományt és a fejlődést?"

Veres András – gondolja Schilling – autóval közlekedik, vagyis rendre szennyezi Isten szent levegőjét, és ha hord tornacipőt, nagy valószínűséggel Ázsiában gyártottat hord, hozzájárul szegény emberek kizsákmányolásához. A rendező nehezményezi, hogy a püspök keresztényként asszisztál a menekülőkkel szemben embertelen kormány propagandájához.

"Veres András és a katolikus egyház számára problémát csak az jelent, hogy vannak emberek, akik gyereket szeretnének, és ehhez segítségül veszik a kortárs tudomány eszközeit.

Hol van az elfogadás, a megbocsátás, a SZERETET? Hol van bármi, amiért ennek az egész kereszténységnek értelme volna?"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.