2017. augusztus 2., szerda

SEMJÉN FO(RI)NTOS MEGBIZATÁSA

GONDOLATVILÁGBAN BLOG
Szerző: Andrew_s
2017.08.01.


Semjén Zsolt nagyon fontos megbízást kapott. A kóborkutya-kilövési szakelőadó az MTI híre szerint megkapta azt a nagyon fontos megbízatást, hogy aláírjon egy újabb pénzelköltési kötelezvényt. Annak érdekében, hogy már az idén elkezdhessék a költekezést a 2021-es vadászati világkiállításra.

Amely döntésből több következtetést is levonhatunk. Az egyik legnyilvánvalóbb az, hogy a kormány nem készül kormányváltásra. Valószínűleg abban az esetben sem, ha a választásokat elvesztenék. Noha a jelenlegi ellenzék programtalan önmarcangolását nézve... De végül is... Akár csoda is történhet. Erre az esetre is pompásak az ilyen kötelezettség-vállalások. A Fidesz és klerikális platformja ma megköti, és robbanni a következő kormány alatt fognak ezek a pénzégető megállapodások. Ki van ez találva kérem. Ha meg mégsem történik csoda, akkor addigra simán elérhetőnek tekinthetik a kritikus hangok elhallgattatását. Esetleg egy olyan marginalizálását, ami gyakorlatilag ezzel azonos. De ugyanakkor más következtetéseket is levonhatunk az ötven év után ismét megrendezendő világkiállítással kapcsolatban.

Ilyen lehet például az, hogy hazánkban már minden szép, és Orbán mindennel meg van elégedve. Talán M. Lőrinc is. Semjén Zsolt meg szinte biztosan. Mint az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke. Aki pedig nincs megelégedve az Soros-bérenc, migráns-simogató, civil, illetve hazaáruló. Ebben, vagy tetszőleges más sorrendben. Beleértve azt is, aki mélyszegénységben él. Mert Lázár is megmondta, hogy aki szegény, az nem is ér semmit. A kormánytagokkal nem is említhető egy lapon. Legfeljebb hajtóként. Úgyhogy a mindenki nyugodjon le, és vegyen egy mély lélegzetet. Valamint egyenesen örvendezzen. Mert a kereszténység hazai pártvezetője csak a kóbor kutyákat lőné ki. Természetesen csak a saját érdekükben. Egyelőre. Igaz is! Lehet, hogy csak azért koncentrált a kutyákra, mert a hazai egészségügy helyzete esetleg pótolja ezt a funkciót?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése