2017. augusztus 26., szombat

TEHÁT MAGYAR EMBEREKET CSAK A SAJÁT KORMÁNYUK RÁGALMAZHATJA KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL? AHA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.08.26.


...Tehát minél nagyobb a pofája valakinek, minél ocsmányabb módon hazudik, annál biztosabban kijelenthető, hogy a polgárok biztonságáért él. Jajó, az értelmet keresse meg benne, akinek két anyja van. De legalább a mémgyár beindult, ez az egyetlen pozitívuma ennek az ocsmányságnak.

Közben – hogy a terrortámadások nyomán kezet dörzsölgető, minden szerencsétlenséből hasznot húzó Szijjártó-félék örüljenek – Brüsszelben egy degenerált barom késsel rontott szolgálatot teljesítő katonáknak. Remélem, megint jön a bezzegezés. Addig is: a két katona enyhén megsérült, a támadó degenerált barmot pedig lelőtték. A hatalommal semmilyen kapcsolatot nem ápoló, valóban biztonságpolitikához értő szakemberek teljesen logikusan levezették a miérteket, ezért ide rakom, hogy Londonban hasonló eset történt: a brüsszeli támadás után nem sokkal a londoni Buckingham-palotánál vettek őrizetbe egy rendőrökre támadó késes férfit. A hasonlóképpen degenerált barmot rendőrök állították meg, akkor támadt rájuk, amikor megtalálták a nála lévő kést. A két rendőr könnyebben megsérült.

Nem leszek igazságtalan, a jó hírekről is beszámolok az MTI nyomán: felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az eddigi stabilról a magyar államadósság osztályzatának kilátását pénteken a Standard & Poor’s. Tavaly november óta mindhárom nagy nyugati hitelminősítőnél befektetésre ajánlott kategoriában van Magyarország, az S&P-nél BBB mínusz/A-3 a besorolás. A pozitív kilátás oka: csökkent a nem teljesítő hitelek aránya a bankrendszerben. Éljünk!

A bankoktól teljesen függetlenül ég a magyar közpénz. ITT egy érdekes cikk arról, hogy a milánói expó címszó alatt szintén felfoghatatlanul sok adófizetői forintnak a seggére verő Szőcs Géza költőfejedelem és nehézsúlyú mindenhez is értő újabb 400 millió forintot kapott elbaszásra. Najó, nem, még egyszer: a kulturális államtitkárság és a milánói expóbiztosság után most startupokat menedzsel a költő-politikus, aki 400 millió adóforintot kapott új hobbijára. Idézek a cikkből:

„Ha részt akarunk venni például Kínában egy infotechnológiai vásáron, csak egy telefonomba kerül, és ott vagyunk” – jelzi önmaga fontosságát Szőcs Géza miniszterelnöki főtanácsadó. A milánói expójelenlét járulékos hasznaként rengeteg üzletemberrel, tudóssal, nemzetközi vásárszervezővel ismerkedett össze. „Nemzeti ügy, hogy ezt a páratlan networköt kamatoztassuk”. Az a kurva nagy helyzet, Gézukám, hogy ezekbe a páratlan networkökbe fogunk belefulladni nemzetileg. Ami téged, a többiekhez hasonlóan látványosan és egyáltalán nem érdekel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.