2017. szeptember 29., péntek

2014-BEN GYŐZ AZ ELLENZÉK! - KIVÁLÓ, KIVÁLÓ, AZ ELLENZÉK NAGYON JÓL DOLGOZIK

CEGLÉDI ZOLTÁN BLOGJA
Szerző: Ceglédi Zoltán
2017.09.29.


Valljuk be: kevesen számítottunk arra, hogy 2014 bukása után ilyen fantasztikus munkát produkál a baloldalinak mondott ellenzék. Láthatóan pontosan leszűrték minden tanulságát az előző országgyűlési választáson elszenvedett kudarcnak, és kiküszöböltek minden hibát, ami a Fidesz kétharmadához vezetett. 

2017 őszén már látszik, hogy fél év múlva jöhet a dicsőséges 2014-es győzelem.

Külön büszke vagyok a Magyar Szocialista Pártra, hiszen míg korábban Mesterházy Attilát, majd Tóbiás Józsefet is elárulták, most hiba és rés nélkül zárkóztak fel Botka László mögé. Tehették is, hisz a miniszterelnök-jelölt egy reális, végrehajtható programmal jelentkezett: a Gyurcsány nélküli, de a DK-val közös lista olyan világos, logikus, sikert garantáló ötlet, mint a csuda.

Helyes ugyanakkor, hogy láthatóan minden lépést előre megterveztek, ezért is nem beszél ki a pártból senki. Ha a Fidesz fizetne neki, akkor sem! Az MSZP politikusai nem az MSZP-t szidják a tévében, cikkekben, rádióban - fura, de míg más pártnál ez természetes, a szocialistákat ezért dicséret illeti. Régen nem így volt, de most végre nem a sajátjaikat gyilkolják, éljen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.