2017. szeptember 15., péntek

A CÉLTÁBLA VÁLTOZIK CSAK A GYŰLÖLET ÖRÖK A FIDESZNÉL

INDEX 
- FALRAMENTAPARLAMENT BLOG
Szerző: Vágó Gábor
2017.09.14.


A politikai alapú gyűlölködés célja, hogy felforralja a vért az egyre lanyhadó Orbán rajngótáborban. Csakhogy a gyűlölködés árát a közbizalomban, külkapcsolatainkban és a normalitás elvesztésével fizetjük meg mi magyarok. Nekik, a fideszes elitnek.

Aki nem volt még itt ellenség, az nem is számít a világpolitikában, vagy találkozott már Szíjjártó Péterrel valahol Putyin végbelének a mélyén. Olyan különböző intézmények ármányaitól védték meg az árnyékboxolás világbajnokai a hazát, mint az EU, IMF, melyeknek mi is tagjai és döntéshozói is vagyunk végső soron. A bankok és a multik is megkapták a magukét verbálisan és adóban is, hogy utána a stratégiai szerződéseknek köszönhetően a térség legmagasabb profitrátájával tudjanak Orbán országában dolgozni.

Ennyit a véres szabadságharc utáni béke valódi nyerteseiről.

Svédország, Hollandia, Luxemburg, Norvégia, USA, Horvátország, Ukrajna, Románia nagykövetei mind-mind álltak már a szőnyeg szélén a Futsal- és külügyminisztériumban . Örülhetnek, hogy nem üzentünk hadat mind a két működő tankunkkal. A kerítésen úgysem jutottak volna át. Oda állt volna Németh Szilárd vállát a kapunak vetve és azt mormolgatta volna, hogy hodor-hodor.

Rettentő bölcs és körüllátó dolog volt a legfontosabb magyar partner Németország kancellárasszonyáról is lejáratókampányt indítani. Pláne ha ő politikai pártcsaládod legerősebb tagjának a megkérdőjelezhetetlen vezetője. Az álmoskönyv szerint az csak jót jelenthet, ha egy diplomáciai tárgyalás előtt az államilag kitüntetett bértrollnokod lehülyézi a tárgyalófelet.

Az is bizton keresztényi tett, és instant bűnbocsánatot jelent, ha gyűlölettől fröcsögve szenilis vénembernek hordjuk le a keresztény világ szellemi vezetőjét. Keresztény kormányzás az a libanoni freskó felújításról ismerszik meg és nem az elesettek megsegítéséről.

A világ távoli pontján élő pénzügyi mágnás könnyű ellenfél. Az ilyen formátumot Felcsúton az akadémisták reggelire előételnek nyelnek le keresztbe. Az ország egyetlen nemzetközileg is magasan jegyzett egyetemét lássátok meg nem is zárták be. Mire volt ez a hajcihő? A jószomszédi viszonyért dolgozó civilek, meg a faültető egyesületek, pláne a nem létező korrupció ellen küzdő gyanús elemek amúgy is alapból terroristák. A szomszédságban csak a tömbbizalminak van szava, minden fa egy élő veszélyforrás, a korrupcióról meg kérdezzék meg Meggyesy Pétert.

Aki újságot ír az alapból gyanús, mert feltételezhető, hogy tud olvasni is. Tehát olvashatta a Koránt, így biztosan terrorista. Az RTL, Index, 444, HVG szerkesztősége nem sokban különbözik az ISIS szomáliai kiképzőtáboraitól. Mindegyik helyen van sok ember, akinek két füle van és a lába a földig ér. A fideszes újságírók mások, mert ők nem olvasnak, csak írják, amit mondunk nekik.

A gyűlöletsugár fúkuszában álltak már az oktatás rossz eredményei miatt a lusta tanárok. Az egészségügy idült panaszai miatt a nővérek és orvosok is. A földrajzinév bizottság fondorlatos ármánykodásai majdnem keresztül húzták a számításokat, de szerencsére komplett megyéket még át lehet nevezni.

Szóval ilyen közegben lettem én is főellenség, két cimborámmal. Egyikőjükkel annyira konspirált a kapcsolatunk, hogy csak egyszer találkoztunk a buszon. Szemünk csillanásából mindketten éreztük, hogy a következő találkozó a lángoló barikádok tetején lesz...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.