2017. szeptember 13., szerda

A HÜLYÉK ANYJA MINDIG TERHES

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.09.12.


Kész, ilyen ország márpedig nincs. És ezek szerint ilyen intézmény és ilyen ember sem... 

Ha valaki ilyen végtelen életbölcsességeket tol bele a délibábos szittya turulszarba, akkor önmagára nézve ez miért nem jut eszébe? Miért gondolja azt egy Felcsútról a nyakunkba szakadt, elvetélt focista, hogy de ő viszont megmondhatja nekünk, kivel éljünk együtt (felhívnám a figyelmet a letelepedési kötvénnyel az országba érkezett több mint tízezer külföldire), milyen vallást kövessünk, milyen tankönyvből tanuljanak a gyermekeink, konkrétan mit tanuljanak, milyen szakmát válasszanak, hányan tanuljanak tovább?

És akkor még nem beszéltem arról, hogy ugyanez az egy darab, a surmóságból kivergődni képtelen nagyarc milyen jogon dönti el, hogy a mi befizetett adóinkból kisvasutat, vagy stadiont épít, hogy ő mondja meg, mi a család, hogyan szavazzunk, milyen alapon ugat bele az életünkbe, a gondolkodásunkba?

Ha belegondolok, rohadtul sok területen belefolyik az ő agybaja az én magánszférámba olyan területeken, ahol semmi keresnivalója nem lenne. Szóval tényleg, ilyen ember nem létezhet. Ilyen intézmény nincs. Jó lenne ezt nagyon komolyan venni nekünk is és orrbacseszni, amikor oda mancsol, ahová nem kellene...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.