2017. szeptember 15., péntek

A MI SZERENCSÉTLEN KIS FALUNK - MI A TÚRÓ VAN ITT, MI KÉSZÜL MAGYARORSZÁG ELLEN? VÉLEMÉNY

24.HU - POSZT ITT
Szerző: Nagy Bandó András
2017.09.14.



Na, menjen ez a Brüsszel a büd… Vagyis szálljon már le a kisvasútról, mielőtt fölszállna rá!

Hát mi a túró van itt, mi készül Magyarország ellen?

A kvótapert elbuktuk, nem volt elég? Azt se buktuk volna el, ha a mi bíróságaink tárgyalják az ügyünket, igen, az lett volna az egyetlen okos és helyes döntés.

Egyáltalán: mért tartozott ez a kvótaügy Brüsszelre?

Most meg itt ez a kisvasút vizsgálatára érkező brüsszeli turistacsoport, amelyik úgy jön, mintha biztos lenne abban, hogy itt valami nincs rendben. Jó, persze, mondhatnánk neki akár azt is, hogy gyertek csak, galambocskáim, nézzétek a doksikat, jól használtuk föl az EU-s pénzt,

nincs itt semmi sundám-bundám,

csak keresgéljétek a hibát, bizony egy sincs, tiszta lelkiismerettel állunk a vizsgálat elé, gyertek akárhányan, itt nincs se mutyi, se tutyi, se lenyúlás, se lopás, semmi, ami rossz fényt vetne ránk.

Szóval akár ezt is mondhatnánk, de egyszerűen ciki és fölháborító, kifogásolható és elítélendő, hogy megint velünk foglalkoztok. Mi ez a kettős mérce? A kvóta ugye az egyik, a kisvasút a másik, még jó, hogy csak két ilyen mérce van, ki tudja, mivel jönnétek nekünk, ha hármas mérce is lenne.

Megsértődhetnénk, de nem tesszük, inkább kimondjuk, mert mi, magyarok ilyen kimondós nemzet vagyunk:

a ti szégyenetek, hogy egy ilyen kis pöttöm, egy ilyen picike kisvasutat akartok vizsgálni.

Ott a MÁV, az sokkal nagyobb, így hát jobban látható és vizsgálható, meg ott vannak a kisvasutak szerte az országban. Miért pont a felcsúti kisvasutat szúrtátok ki magatoknak, miért pont ezt a szerencsétlen kis falut, mely aztán tényleg nem tehet arról, hogy pici korától kezdve itt élt a magyar miniszterelnök?

Más miniszterelnök is született faluban, nem?...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.