2017. szeptember 17., vasárnap

A - TESTI ÉS LELKI - SZÉPSÉG TITKAI

LELKIZÓNA  BLOG
Szerző: Éva28
2017.09.17.


Te mikor érezted magad szépnek igazán? Emlékszel még azokra a kamaszkori érzésekre, amikor szinte elviselhetetlenül rondának láttad magad vagy valamelyik testrészedet?

Ugye mennyire idegesített, amikor a felnőttek azt mondogatták: ’szép, hiszen minden fiatal szép’?! Nekik tényleg minden fiatal szép volt! Most – ha netán kicsit idősebb korú lennél - nem érzel te is valami hasonlót, ha egészséges fiatalokat látsz?

És mit gondolsz arról, hogy mások mikor láthattak téged a legszebbnek? Ugye akkor, amikor úgy lelkileg is egyben voltál, pláne amikor szerelmes voltál, rendben volt az önbecsülésed és a világgal sem voltak különösebb problémáid?!

És ugye megtapasztaltad már akár többször is, hogy először valakiről azt gondolod, nem szép, sőt... aztán megismerted jobban és egyszer csak csodálkoztál magadon, miért nem tetszett korábban, hiszen kifejezetten szép, érdekes, vonzó ember.

Na és most? Mennyire tartod egyáltalán fontosnak ezt a kérdést, mennyire foglalkoztat? Ki számára szeretnél szép lenni, kinek az elismerésére, csodálatára vágysz? – folytathatnánk a kérdéseket a témában…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.