2017. szeptember 1., péntek

A WASS ALBER NEMZETVÉDELMI EGYETEM ÁLLAMTUDOMÁNYI MESTERKÉPZÉSÉRŐL

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2017.08.31.




A Nemzeti Közszolgálati Egyetemről lesz szó, amit még nem neveztek át Wass Albert Nemzetvédelmi Egyetemnek, de ami késik, az nem.

Orbán Viktor emberei (tehát Orbán Viktor) kitalálták, hogy 2023-tól csak az tölthet be magas közfunkciót Magyarországon, aki elvégzi az Nemzeti Közszolgálati Bohócda államtudományi mesterképzését. Ezen az egyetemen van a Molnár Tamás Kutató(höhö)intézet, amit egyelőre nem kell elvégezni, pedig ott személyesen Megadja Gábor adott elő Michael Oakeshottról, úgy, hogy soha életében egy sort nem írt róla, doktorátusa sincs, és jogi képviselőnk kérésére a mondatot nem fogom befejezni.

Az Egyesült Királyság vezető politikusai közül számosan végeztek Oxfordban illetve Cambridge-ben, ahogy a brit újságírók és a véleményformáló értelmiség nagy része is. Franciaország vezető politikusai közül számosan végeztek a Science Po-n és a Grand École-okban. Az Egyesült Államokban a csúcsjogászok jelentős része a Yale-en vagy a Harvardon végzett. Svájcban két szuperegyetemet tartanak fent a technológiai elitnek (ETZH, EPFL)...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.