2017. szeptember 21., csütörtök

AKINEK MÁS ELADHATÓ ÉRTÉKE NINCS, AZ A GERINCÉT ÉS NYELVÉT ADJA EL

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ. ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.09.21.


...Alinda a tudás eladhatóságáról beszélt. A tudását adja el mindenki. A sírköves, az agysebész, a színész, a fodrász, az űrhajós, az újságíró, a kertész. Már akinek van eladható tudása és tehetsége, amit megfizet a piac. Akinek más eladható értéke nincs, az a gerincét és a nyelvét adja el. Miután Magyarországon pillanatnyilag erre egészen komoly kereslet van, itthon is meg tud élni, aki ezzel házal. Aki azonban nem akar földig hajolva létezni és nem olyan a hivatása, hogy teljesen függetleníteni lehet a politikától, az elmegy innen.

Szentesi Zöldi nagy buzgalmában, hogy a földbe taposhassa a nála nagyságrendekkel tehetségesebbet, gyakorlatilag önző, törtető gecinek nevezett mindenkit, aki más országban próbál boldogulni. Azt a 600 000 – 1 000 000 embert is, akik mostanában mentek el, de azokat is, akik ’56 körül mentek el. Mert hát akkor is bajban volt az ország, ezek az emberek pedig nem flitteres-rámás csizmás operettben gondolkodtak, hanem biztonságban akarták tudni a családjukat, gyermekeiket. Jövőt akartak. Ha más országban, akkor más országban.

Az már nagyon a legalja mindennek, amikor az aktuális kormány szolgálatában egy önmagát újságírónak valló valaki a másikat úgy próbálja lejáratni, hogy annak szülői, emberi mivoltát kérdőjelezi meg, vagy éppen szexuális szokásait állítja pellengérre. Ez mindennek a legalja. És sok ilyen szolgalelkű senki serénykedik a kormány körül. Ahogy ők szaporodnak, úgy fog kiürülni az ország. Mert egy politikai kurzussal fel lehet venni a harcot, de amikor egy országban túl sok politikai kurva liheg a hatalom szolgálatában és maga alá nyúlva dobálja szarral azokat, akik nem tartoznak a háziszolgák seregéhez, akkor ez ellen nincs mit tenni, csak elmenni lehet. Mert lehet szeretni és szolgálni egy országot akkor is, ha az kifosztva, porig rombolva hever, de az emberi minőség érintetlen, de ahol az elvek, a gerinc lesz eladható árucikk, ahol a térden állva szolgáló érvényesül, onnan el kell menni.

Nem Orbán és bandája ennek az országnak a legnagyobb baja, mert ők maroknyian vannak. Az őket hatalomban tartó, mindenben kiszolgáló, vagy csak lehajtott fejjel kussoló milliók pusztítják le ezt az országot az agyagos földig, ők teszik élhetetlen hellyé. Mégpedig a tulajdon érdekükben, a szaros kis megélhetésükért cserébe. Ennek az országnak a tragédiáját a tehetségtelen, középszerű, gyáva szolgalelkűek okozzák, mert ők teszik élhetetlenné ezt a darab földet Európa közepén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.