2017. szeptember 27., szerda

AZ AMERIKAI ZÁSZLÓ A MAGYAR KOKÁRDA SORSÁRA JUTHAT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2017.09.27.


Már iskolás gyerekek sem akarják tisztelni az amerikai zászlót, mióta Trump megváltoztatta a jelentését. Hasonlóképp, ahogy normális ember nem tűz ki magára magyar kokárdát és a magyar zászlóval szemben sem tanúsít semmiféle tiszteletet, mert ezeknek a jelképeknek elvették az eredeti jelentését. Amit most jelentenek, abban semmi tisztelni való nincs.

Amikor a Fidesz kisajátította a kokárdát, akkor az már csak külső megjelenésében idézte az egykori kokárdát, de nem azt jelentette, hanem az ellenkezőjét. 1848 mindennek ellentéte, amit ez a szélsőjobbos ideológiával átitatott bűnszervezet jelent. Sajtószabadságot jelent, a törvény előtti egyenlőséget, közteherviselést, igazi népképviseletet, parlamentarizmust, mindazt, amit ez a maffia megsemmisített.

Amikor a magyar nép 2010 óta folyamatosan megengedte, hogy a felcsúti zsarnok álljon a Nemzeti Múzeum lépcsőjére, a Népszabadság kivégzése, a közszolgálati média elfoglalása, vidéki lapok megszállása, különféle lapok bekebelezése, az alkotmányos rend megdöntése, a parlamentarizmus, a jogállamiság, a közteherviselés felszámolása után kisajátítsa és az orra előtt meghamisítsa a liberális demokrácia és a szabadság ünnepét, akkor elveszítette a méltóságát, a nemzeti identitását, a jogát és a lehetőségét is egy szabad és boldog életre.

A magyar nemzeti zászló nem mindenki összetartozását és szabadságát jelenti, hanem egy politikai pártnak álcázott bűnszervezet törvénytelen, fasiszta uralmát, kirekesztő ideológiát. Ez a NER zászlója, ott szégyenkezik minden alkalommal Orbán mögött. Asaját rendszerük szimbóluma, egy ellopott, a jelentésétől megfosztott relikvia, ami a bűnszervezet ideológiai jelképe. Ehhez semmi közöm, mert én nem vagyok fideszes, se NER-hívő, se Orbán-kliens...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.