2017. szeptember 27., szerda

AZ IDÉN MÉG LEGALÁBB EGYSZER ÁTMOSSA AZ AGYUNKAT A FIDESZ

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2017.09.27.


Több fronton indult meg a központi sorosozó kampány a héten. A közszolgálati tévé - mint egy stréber tanuló -, elsőként mondja fel a leckét, hiszen már "élvezhetjük" a kormányzati hirdetéseket a csatornáin. Emellett kormányzati megbízásból ténykedő közvélemény kutató cégek is elkezdték hívogatni a polgárokat, hogy megtudják, jelenleg hogy áll a kormánypárt szénája náluk, illetve, hogy mennyit tudnak az úgynevezett Soros-tervről. Eddig is elég fojtogató volt a légkör ebben az országban, ám a parlamenti választások kampányban olyan agymosás vár ránk, amire eddig nem volt példa hazánkban.

A kormány által megrendelt és finanszírozott közvélemény kutatást lényegében kibővített nemzeti konzultációnak lehet felfogni. Körülbelül 8-10 percig sorjáznak a telefonba olyan irányított kérdések, mint például: Hallott-e ön arról, hogy Soros György az Európai Unióval közösen egymillió illegális migráns akar betelepíteni a kontinensre? Vagy lássunk egy másikat: Hallott-e arról, hogy a menekültkvóta előírja, hogy mennyi illegális migránst kell befogadnia egy országnak, és hogy mennyi pénzt kell adni minden egyes menekültnek? De a csúcstartó a következő: Ön szerint igaz, hogy ha az ellenzéki pártok győznek a tavaszi választásokon, akkor lebontják a déli határt védő kerítést?

Annak, akinek kötélből vannak az idegei, érdemes végighallgatnia a meglehetősen irányított kérdéseket, mert erősítheti ezzel az immunrendszerét a várható kormányzati kommunikációs nyomulásra. Olyan szintű sorosozás, migránsozás és brüsszelezés vár ránk, amit a sokat látott magyar választópolgárok is sokáig emlegetni fognak. Pedig hol van még a tavaszi választási finis? Csakis úgy lehet felfogni ezt a mostani „nemzeti konzultációt”, amely olyan képet igyekszik festeni a világról, melyben Magyarország élén Orbán Viktorral egyedül igyekszik megvédeni az európai civilizációt a fekete fellegektől, melyekből – ha ideérnek – fekete afrikaiak és Kalasnyikovos arabok hullnak majd a fejünkre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.