2017. szeptember 15., péntek

AZ "ORBÁN-TERVRŐL" RENDEZNEK "NEMZETKÖZI KONZULTÁCIÓT"

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2017.09.14.


Minden diktatúrának ellenségre és bűnbakra van szüksége. Demokráciák nem gyártanak ellenségképet, nem tesznek meg senkit bűnbakká. Ahol bűnbak van, ott diktatúra is van. A bűnbak legfontosabb tulajdonsága az, hogy ártatlan. Mások bűneit pakolják rá, és a más bűnei miatt bűnhődik.

Soros György Orbán bűnbakja. Orbán bűneit kell elvinnie a pusztába. Orbán mesterségesen idézte elő a menekültválságot, ahogy azt Angela Merkel nagyon helyesen megmondta. Nem lenne menekültprobléma Magyarországon Orbán nélkül. A problémát, amely Magyarország uniós tagságának végét is jelentheti, Orbán hozta létre.

Orbán senkit nem védett meg a menekültektől, különösen nem Európát, amely tiszeletben tartja a menekültek jogait. Magyarországot soha nem is fenyegették a menekültek, az első perctől kezdve nem akart Magyarországon maradni senki. Ez a tisztánlátásukat dicséri.

Orbán mesterségesen hozta létre a Keleti-pályaudvarnál a katasztrofális állapotokat, és ki akart provokálni a röszkeihez hasonló összecsapást. Mivel a menekültek tisztességesebb és korrektebbek voltak, mint ő, ezt az összecsapást mindenféle provokáció ellenére sem tudta kierőszakolni. Túljártak az eszén. Röszkénél a rohamrendőrökkel tőrbe csalták őket.

Eközben lábbal tapossák a nemzetközi jogot, az emberi méltóságot és az emberi jogokat, amelyeket ma már a magyar közvélemény jelentős része is éppen úgy megvet és liberális elhajlásnak tart, mint Orbán. Az Indexen Földes András kiváló riportjai megmutatják, hogy milyen embertelen és kegyetlen bánásódban részesülnek a menekülők.

Orbán nélkül a hatóság csak megvizsgálná azok menedékkérelmét, akik a magyar határhoz érkeznek. A valódi menekültek menekültstátuszt kapnának, és letelepednének valahol az Unió területén, míg a nem menekült bevándorlók kérelmét visszautasítanák, kitoloncolnák, ahogy az EU többi országa is teszi.

Magyarországon azért kell börtönbe zárni a menekülteket, hogy bűnözőnek látszanak. Ez az “Orbán-terv” része. Soros Györgyre azért van szükség, hogy legyen bűnbak, akit lehet gyűlölni és okolni. Az “Orbán-terv” arra irányul, hogy fenntartsa a fenyegetettség látszatát, és a fenyegetéssel szembeni védekezés legitimálja a nyílt diktatúra bevezetését...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.