2017. szeptember 5., kedd

BALÁZSÉK ERRE RÁ FOGNAK FARAGNI? KIGÚNYOLTÁK LŐRINCET ÉS VIKTORT

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.09.05.

Ma van Magyarország tulajdonosainak névnapja és Balázsék Andy Vajna rádióban mókáztak egy kicsit a két Szeretett Vezetőn. 

Ugyanaz a leosztás, mint Simicska idejében:a gazdasági és a politikai hatalom kéz a kézben jár, hogy mindketten jól járjanak.

Mindenki más meg rosszul.


Két ember birtokolja jelenleg Magyarországot, Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc. Ahogy a B1 blogon többször is megírtuk, Mészáros Lőrinc gazdagodása – hála a korrupt fideszes rendszernek – megelőzi a bárkiét a világtörténelemben, sőt, még a világ legdrágább focistája is kevesebbet keres, mint a magyar Zuckerberg.

Bár Kósa Lajos szerint Mészáros gazdagodás átlag alatti, Lázár elsütötte, hogy „tudomásul kell venni, hogy vannak gazdagabbak és szegényebbek”, Orbán pedig csak annyit fűzött a dologhoz cinikusan: majd az emberek eldöntik, idegesíti-e őket Mészáros példátlan vagyonszerzése. Nyilván idegesíti, de bőven elég annyi választót összeszednie, amennyi jobban retteg a nem létező migráncsveszélytől, mint a korrupciótól. (Lehetne azon vitatkozni, hogy 1300 menekült, vagy több ezer milliárd ellopása okoz-e nagyobb krt az országnak, csak sehová se vezetne: a menekültek nem ide akarnak jönni és nem minket akarnak kirabolni, ellentétben a Mészáros Lőrinc-féle bűnbandával. Hogy mindezt érzékeltetni lehessen, a 444 még infografikát is csinált a két ember vagyonának különbségéről.)

Ezzel a két emberrel viccelődött ma reggel a névnapjukon Sebestyén Balázs – nyilván hatásvadászatból. Mozgalmi dalokat játszottak be Andy Vajna rádiójában.
Elsütötték azt a poént is, hogy elképzelhető: ez az utolsó adásuk...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.