2017. szeptember 21., csütörtök

BOTKA, A JÉGTÖRŐ

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.09.20.


Megtört a jég, írja az atv.hu, végre csatlakoztak Botkához, mind a négyen!
Ezt Fodor Gábor jelentette be pártja mai közgyűlése után, melyet Bősz Anett garzonjának konyha-sarkában tartottak.
A rendezvényen a szék híján a fürdőszobában álló Bősz Anett mosolygott, a politikai pártok meg röhögtek, főleg, mikor elolvasták Botka kommentárját.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje, szerint egyes ellenzéki pártok vezetőinek magatartása arra utal, hogy csak a politikai túlélésre játszanak. Botka László egy szabadabb, demokatikusabb, egy jobb és igazságosabb országot szeretne, de ehhez össze kell gyűjteni több mint kétmillió szavazatot. A politikus szerint jelenleg joggal érzi úgy sok bizonytalan választó, mintha az ellenzék néhány szereplője nem is akarná megnyerni ezt a választást, csak a saját túlélésére játszana.Egészen meghatódtam, az éleslátás lenyűgözött, a folyamatokat borotválkozótükréből leső Botka felismerte a helyzetet, és mindjárt két illusztrációt is láthatott állítása alátámasztására.

Talán nem titok, hogy Fodor nem egy jellemóriás, és Botkának sem tudok mást kívánni, mint hogy legyen vele akkora szerencséje, mint Gyurcsánynak volt.
Botka annyira ramatyul áll már, hogy a politikaii hulladéktárolóban keres potenciális szövetségeseket, de még ott is elhúzódik tőle, aki úgy érzi, hogy van számára esetleg más, jobb megoldás is a tenyerestalpas halálos csókjánál.
Fodornak már mindegy, a hulladéknak van egy olyan fázisa, melyben már újrahasznosításra is alkalmatlan, innen már egyenes vezet a Miniszterelnöki Hivatalba, ahol a nemzeti érzelmű liba és a díszcigány mellett még üres a népnemzeti liberális helye, természetesen megfelelő tiszteletdíjjal, autóval, sofőrrel, meg hivatásos hajkócolóval.
Botka igazlátó kétmillió szocialistákra szavazó választópolgárról ábrándozik, miközben ahhoz is kell egy adag elvakultság, hogy pártja támogatottságát valaki stagnálónak vélje.
Ha igazságosak szeretnénk lenni - és miért is ne szeretnénk azok lenni - itt lenne ideje feltenni a kérdést: Botka többet hoz, vagy többet visz?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.