2017. szeptember 22., péntek

DÍSZMADZAGOK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.09.22.


...Azt is nehezen értem, hogy miért kell nekünk utálni való diktátort importálni, hiszen van itthon is készleten diktátor, igaz csak diktátorocska, habár lehet, hogy a fordított szórend és a hosszú ó lenne indokolt.Persze a saját diktátorunkat nyilvánosan utálni kockázatosabb, esetleg elvesznek bizonyos kedvezmények, hiszen az egyetemet tokkal-vonóval az állam tartja fenn, a kiszolgáltatottság száz százalékos, ennyit talán látni kellene még professzor emerítusoknak is, hogy az egérszürke mezei tanársegédekről ne is ejtsünk szót.
A kitüntetés ötlete valószínűleg nem úgy született, hogy a rektor a homlokára csapott: adjunk Vagyimír Vlagyimirovicsnak egy díszpolgári címet, aztán majd megdolgozik érte!
Inkább úgy történhetett a dolog, hogy Viktor Gyozevics csapott a homlokára, kellene adni valamit a cárnak, seggének nyelvvelilletésén túl is!
Kutya nem jöhet számításba, Nárcisz kölykeit a lapáttal együtt megtartjuk arra az esetre, ha megint benyomunk és idegesek leszünk...
Lajos, nézz utána, hátha szürkemarha akad, habár ebben a helyzetben minden szavazónkra szükség van...
Megvan!
Legyen díszpolgár az egyetemeden Lajos, ha akarod kölcsönadom neked Kerényit, neki van érzéke a díszoklevelekhez!
Nekem is jólesett, mikor átvettem, amit megvettem!
Ennek utána a dolog már sínre került, Lajos szólt a rektornak: Rekikém, Putyint diszpolgárrá kell ütn... nem, nem ütni, koronázni, majd felveszitek a klepetusotokat és a hasatokra akasztjátok a pedál-medált, aztán jöhet Vologya!
Utána tánc, tea, aprósütemény, és ha eltolta a biciklit mi még magunkhoz emelünk három cseppet a hazai főzésből... 


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.