2017. szeptember 28., csütörtök

FOGANTATÁS ZONGORAKÍSÉRETTEL

GONDOLATVILÁGBAN BLOG
Szerző: Andrew_s
2017.09.27.



A választások közeledtével megindult a sortűz kommunikációs gumilövedékekkel. Helyre, csontalakú lövedékek. Valószínűleg abban bízva, hogy ameddig ezen kérődznek a népek, addig sem foglalkoznak a lényegesen valósabb problémákkal. Az is érthető, hogy Balog Zoltán ebben jelentős szerepet vállal magára. Sok mindenben ő lehet az illetékes elvtárs, és szellemi lekészültsége is tökéletesen alkalmassá teszi a feladatra.

Mostanában arra, hogy zeneileg intézzen kihívást a hazai lakossághoz, illetve az iskolákhoz. Valószínűleg annak tesztelésére, hogy az emberek mikor kezdik halálra röhögni magukat. Ahogy az a remek kiszolása sem szolgálhatott más célt a közelmúltban, hogy a nők dalra fakadnak a fogantatás pillanatában. Amellyel kapcsolatban egy pillanatig sem vonom kétségbe a lelkész úr szerte ágazó személyes tapasztalatait. Noha határozottan érdekes lenne interjúkat olvasni mindazon hölgyekkel, akiket Balog miniszter úr eljuttatott a fogantatás pillanatáig. Az interjút akár egyetlen kérdésre redukálva: ők mit énekeltek Balog Zoltánnak?

A legutóbb kiszivárogtott hírek szerint már az iskolában felkészülhetnek arra, hogy a leendő anyák zenei kíséretet is szolgáltassanak ehhez az énekhez. Az ATV szerint olyan hírek kezdtek szivárogni, hogy ellátnák az iskolákat zongorával, illetve pianínóval. Potom két milliárd forintból. A zongora-program alibije a Kodály-év. Kodály pedig forogjon nyugodtan a végső nyughelyén. Mert alig hiszem, hogy az iskolarendszer jelenlegi állapotát ismerve azt várta volna el, hogy zongorásítsák az oktatást. Amely program, az említett oktatási közállapotok ismeretében egy kissé vicces. Annak ellenére, hogy emlékszem: az általános iskolában volt pianino az énekórák megzenésítésére. Az is tudható volt, hogy a tanárnő tudott zongorázni. Idő nem volt ugyan a tanórákon, hogy ezzel villogjon, de azért tudott...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.