2017. szeptember 17., vasárnap

HA A SAJÁT KUTYÁJÁNAK A KÖLYKE LOPJA MEG A NÉPET

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY  BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.09.16.


...Tehát miután szóbeszédileg Simonka közel egymilliárdos kárt okozott az adófizetőknek, miután a parlamentben általában kussol, hátha senkinek nem tűnik fel, hogy ott van (szevasz, Flórián, neked hogy ityeg?), miután Kósa Lajos mindjártminiszter saját bevallása szerint az ügyészséget tényleg nem érdemes komolyan venni (egyetértünk, te szégyentelen!) a Fidesz vadonatúj frakcióvezetője mások erkölcsi megsemmisülésével verdesi azt a horpadt mellét. Értem.

Ha a darabjaiban fetrengő ellenzékhez köthető alak lopja meg az adófizetőket, akkor a Fidesz csapdossa magát a földhöz, hogy a korruptbaloldal (nem mellesleg újra: ha csalt, akkor börtönben a helye).

Ha a saját semmirekellő emberük és egész pereputtya közpénzből hízik, akkor az külön előny és piros pont, ami miatt érdemes belé helyezniük a szájbakúrt bizalmukat és indítaniuk a választásokon.

Mert aki a Fidesz javára nyúzza le a bőrt az adófizetőkről, az nemzeti hős, legalább nem a szocialisták lopják el, mi?

Mert a Fidesz számára a költségvetési csalás bűne, vagy annak súlyos árnyéka csak akkor köpnivaló, ha másokról van szó.

Ha a saját kutyánk kölyke bassza át a nemzetet, akkor érdem és elismerésre méltó hazafias cselekedet. Minden másra meg ott van Soros.

Van az a pont, amikor már nem elég korrupt gecinek lenni, hanem annak is kell látszani. A megbízható szélhámosokat meg kell becsülni, és még véletlenül sem szabad abba a hibába esni, hogy simlis szarháziak helyett feddhetetlen, tisztességes emberekkel felszerelkezve induljanak a választásokon. Nehogy már kiessenek a pixisből az ilyen Simonka-félék, még a végén elbizonytalanodnak a hívek, és rájönnek, hogy ezek frankón azok, akiknek látszanak. És hogy ez kurvára nem politikai színezet kérdése, és ezek nagyságrendekkel nagyobb gecik, mint azok, akiket az elmúltnyócév okán hivatalból utálni kell.

Itt a Farkas Flóriánok, a Simonka Györgyök, a Rogánok és további kismillió díszpéldányai a morális hulladékságnak (akiket aztán időről időre rejtegetni kell a nyilvánosság elől, de soha nem annyira, hogy a kezüket is elengedjék) a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének alappillérei. Amíg máshol a börtönben rohadnának, ameddig megbánják bűneiket, itt visszatapsolják őket és rájuk épül a maffia. Ha eredményesen lopnak, csalnak, hazudnak, sikkasztanak, akkor tudják, hogy számíthatnak a Párt védelmére. Ők akkor is ártatlanok, ha nem. Sokkal egészségesebb kimosdatni a szarból a dörzsölt vérgeciket, mint úgy tenni, mintha a Fidesz nem minden idők legkorruptabb politikai képződménye lenne.

És igen, működik. Mindaddig, ameddig vannak emberek, akik visszatapsolják az ilyen nagypályás bűnözőket, akik kilopják a szemüket. Mindaddig, ameddig Dél-Békésben ez senkit nem zavar. Mindaddig a Fidesznek semmi mást nem kell tennie, mint kihasználnia a társadalom simonkaságát, farkasflóriánságát, rogánantalságát. Azt, hogy azok, akik testhosszal újraválasztják a Simonkákat, Farkasflóriánokat, Rogánantalokat, pontosan abban a szellemi-erkölcsi posványban dagonyáznak, mint ők.

Igen, ez az a totális erkölcsi megsemmisülés, amiről Gulyás álszent módon pofázik. Azok a morális hullák is nyugodtan magukra vehetik, akik még mindig azon rinyálnak, hogy nincs kire szavazni, úgyhogy akkor legyen inkább a Fidesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.