2017. szeptember 16., szombat

HÉTFŐN MINDEN FIDESZES AGYMOSOTT MENJEN FELCSÚTRA VONATOZNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.09.14.


...Brüsszelt gyűlölő fideszes agymosottakra vár a feladat, hogy hétfőn megtöltsék a kisvasút vagonjait, és azt a látszatot keltsék, hogy ez az Unió legjobb beruházása, legkihasználtabb vasútja a fennállása óta. Olyan lesz ez a demonstráció, mintha az életük múlna rajta, meg kell mutatni a brüsszeli bürokratának a magyar virtust.

A CÖF szervezhetne kisvasutas Békemenetet, hogy aki él és mozog menjen Felcsútra, és mutassa meg a liberális Soros-ivadékoknak, ki a magyarok istene. De titokban kell most a vasutat megtölteni, ezért suttogó propagandára van szükség, hogy hosszú sorok álljanak a pénztárok előtt. Hozhatnának lengyel műutasokat is különbuszokkal, lengyelül ezek úgyse értenek.

Erdélyből is importálhatnának Fidesz-híveket, hiszen nekik is érdekük, hogy a Fidesz meg ne bukjon, csak ha lehet, ne rángassák le hajánál fogva azt sem, aki nő létére politizál, és nem Viktort élteti. De nem kell aggódni, majd a Fradi-huligánok megoldják, beállnak majd a pénztár elé, és nem engednek Soros által pénzelt terroristákat felszállni.

Az biztos, hogy a küldöttség nem a szokásos napi forgalmat látja majd, és akkor tennék jól, ha másnap rajtaütésszerűen visszamennének megnézni, most mennyien utaznak. De sajnos nem számíthatunk erre, a diktatúrát 2010 óta finanszírozó EU küldöttsége láthat egy ízig-vérig hamis és hazug kirakatot, amelyet az Unió első fasiszta állama mutat nekik.

Ritka élményben lehet részük, hogy testközelből láthatnak egy diktatúrát, és megnézhetik, hogyan lopják el, és fecséreli el az európai polgárok pénzét a vérszívó posztkommunista nacionalista diktatúra. Remélhetőleg, lesz olyan ember, aki megmutatja majd a felcsúti Pancho Arénát, a Vezér falujába emelt kacsalábon forgó giccset, a rendszer szimbólumát. Az elsőosztályú falusi csodacsapattal együtt, ahol tízmilliárdos közpénzből nem neveltek még játékost, aki a falusi csapatba beférne...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése