2017. szeptember 25., hétfő

KERÍTÉS

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: ADORJÁN GYÖRGY
2017.09.25.


Többféle létezik. Van, aki szereti, és van aki nem. Ahányan vagyunk, annyiféle véleményünk van róla. Mi magyarok különös vonzódást érzünk iránta. Védjük vele azt, amink van. Amit megszereztünk becsülettel, vagy a nélkül. Munkával, tán másképp, ügyeskedőn, szélhámos fondorlatokkal, vagy bűnös cselekedetekkel. A lényeg, hogy bekerítsük, ami a miénk. Lakást, vagyontárgyakat, szerzett kincseket. Telket a betolakodóktól, bámészkodó kíváncsiaktól, de még sorolhatnánk napestig, hogy mitől, kitől és miért oly fontos nekünk a kerítés.

A lényeg, hogy legyen, a vadaktól védjen éppúgy, mint óvjon a bevándorlóktól. Akiknek eszük ágában sincs itt maradni ebben a csóró országban. Letelepedni is csak azok akarnak közülük, akik itt tanulnak, házasodnak, vagy busásan megfizetett kötvényeikkel elérték azt, hogy itt lehessenek. Hogy itt élhessenek, hogy meddig és hogyan, az már más kérdés. Alvó ügynökök, bűnözők lesznek-e, vagy dolgos magyarok. A lényeg, hogy kerítés legyen! Többféle anyagból, többféle módon és felállításban, mert nem leszünk soha a büdös életben bevándorló ország.

Mint mondottam elébb, a kerítésnek többféle értelmezése van, többek között büntetőjogi is. Nevezetesen: „Aki haszonszerzés céljából valakit szexuális cselekmény végzésére másnak megszerez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő” illetve „ A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a kerítés üzletszerű.” (Btk 200. § (1) (3)) Mondhatjuk tehát, hogy a „kerítés” alapvetően negatív kifejezés, hiszen az első két bekezdésben írtak sem éppen a pozitív gondolatok körébe tartoznak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.