2017. szeptember 5., kedd

LEBUKOTT AZ ÜGYÉSZSÉG! A FIDESZ-KORMÁNYNAK KEDVEZŐ KETTŐS MÉRCÉT HASZNÁL A CZEGLÉDI-ÜGYBEN

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Wirth
2017.09.05.


A Sztárklikk arról értesült, hogy a Czeglédy-ügyben a Csongrád Megyei Főügyészség indítványára a nyomozási bíró egy személy előzetes letartóztatását a múlt héten megszüntette és enyhébb kényszerintézkedésként elrendelte lakhelyelhagyási tilalmát a terhelt mozgását ellenőrző technikai eszköz alkalmazása mellett.

Mivel forrásunk biztosra állította az értesülés valódiságát, így gyorsan átolvastuk a Magyar Távirati Iroda híreit, hogy megtudjuk, mi is történt pontosan. Teljes joggal feltételeztük, hogy az MTI hírei között találunk erre vonatkozó információkat, hiszen eddig minden esetben -amikor előzetes letartóztatásba helyeztek valakit -, az ügyészség közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot a történtekről.

Ez alkalommal azonban hiába fésültük át tüzetesen többször is az említett híreket, egy árva mondatot sem találtunk az ügyről. Ezt követően levelet írtunk az ügyészségnek, hogy kiderítsük, valóban megszüntették-e egy személy előzetes letartóztatását, és ha már klaviatúrát ragadtunk, bátorkodtuk megkérdezni, ha az értesüléseink helytállóak, vajon miért nem adott ki erről közleményt az ügyészség...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.