2017. szeptember 18., hétfő

MAGYARORSZÁGRÓL NEM, CSAK A MENEKÜLTEKRŐL ÉS SOROSRÓL FOG SZÓLNI ORBÁN KAMPÁNYA

B1 BLOG
Szerző: ashwood
2017.09.18.


Orbán Viktor rövid időn belül harmadszor is megnyitotta a politikai szezont – Tusványos, Kötcse, parlament – de a menekülteken és a Soros kezéből falatozó brüsszeli bürokratáknál ezúttal sem jutott túl.

Aki arra számított, pontosabban abban reménykedett, hogy a választási kampány során Magyarországról is szó esik majd, annak csalódnia kell. Ezt tette egyértelművé hétfőn Orbán Viktor a parlamentben. A miniszterelnök beszéd lényegi elemeit számtalanszor hallhattuk már, ezúttal a beszéd felépítése is egyértelművé tette, mit várhatunk a következő hónapokban. Orbán először, mintegy leltárt vagy termelési jelentést felolvasta, eldarálta a gazdaság – szerinte – lenyűgöző számait, majd hosszan ecsetelte a már ismert világvégét: mindez odavész, országgal, kultúrával, magyarsággal egyetemben, ha nem ő nyer jövő tavasszal. Mert akkor a migránsok hátáról brüsszeli bürokratákat kézből etető Soros György lebontja a határokat, megeszi reggelire a Petőfi összest, kinyomja minden tubusból a pirosaranyat és ezzel vége is lesz mindannak, amit fehér, keresztény, magyar Magyarországnak hívunk.

Orbán vagy az apokalipszis - nagyjából ennyi a szofisztikát választási üzenete a Fidesznek. És már az is hazaáruló/kerítésbontó/migránssimogató/sorosbérenc, aki ezt kétségbe vonja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.