2017. szeptember 4., hétfő

MI OTT ÁLLUNK KIVONT LÁZÁRJÁNOSSAL ÉS VÉDJÜK A NYÜVES KERÍTÉST

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.09.04.


Jó reggelt! Kicsit hűvös és szomorkás az idő, de állítólag hamarosan elhúz ez a hidegfront és visszatér – ha a kánikula nem is szerencsére – de a kellemes nyárutó. Addig meg ki lehet bírni ezt is.

Orbán Viktor biztosan büszke magára, mert ő is szóba került a német választások előtt zajló vitában. Angela Merkel most is azt mondta, amit két éve már sokszor elmondott: nem volt választása 2015-ben, amikor beengedte a menekülteket. Azt mondta, miután Orbán Viktor nem akart semmit tenni ezeknek az embereknek az érdekében, neki nem volt választása, be kellett fogadnia őket, ha nem akart katasztrófát. Azt is mondta, hogy változatlanul úgy hiszi, hogy jól döntött akkor és most sem döntene máshogyan.

Az Index azt írja, hogy kiderült, hol szándékozik nyaraltatni a menekülteket a Migration Aid. Esztergályhorvátiban, a Kis-Balaton mellett. A polgármester igyekszik csitítani a kedélyeket, de ezt mondja, a falu lakói már attól is pánikba estek, amikor egyszer egy külföldi átutazott a falun. És félnek nagyon, mert most meg 7-8 idegent akarnak oda vinni. Egyszer majd ezzel is el kell számolnia a kormánynak és valahol az első vádpontok között kell lennie annak, hogy rettegő, bezárkózó, ellenséges országgá tette ezt a helyet.

Ha valaki meg akarja venni azt a luxusjachtot, amelynek fedélzetén Mészáros Lölö és lánya pihenkélt és amely a tragikus hirtelenséggel, teljes titokban, ám a legjobbkor elhunyt Pharaon jachtja mellett ringatózott, amikor Orbán Viktor jó szokása szerint ismeretlen helyen tartózkodott, az kapja elő a párnacihába rejtett pénzét, mert most eladó. Mármint a jacht. A Zoom információi szerint alig 5 millió euróért már lehet is vinni. Csak fürgén, nehogy Lölö megvegye a családnak és felállítsa a kert végébe...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.