2017. szeptember 17., vasárnap

MINDIG IS BRÜSSZELLEL CSATÁZTUNK

HVG ONLINE - VÉLEMÉNY
Szerző: Ceglédi Zoltán
2017.09.17.


Időnk, mint a Balaton vize – oligarchák böhöm stégjei miatt iszaposodó.

Kezdetek: a kalandozó magyarok hősies honvédő háború keretében jutottak el a Kárpát-medencébe, hogy itt otthont lelve aztán ezer éven át védelmezzék Brüsszelt a keletről érkező pogányoktól, miután az egész Nyugatot megvédve meghódították. A magyar eredendően keresztény nép, amit bőséges rovásírásos forrás is bizonyít. És szilaj: az államalapítástól egészen a közelmúltig kizárólag a magyarok döntöttek sorsukról, míg más nemzetek Anjou meg Luxemburgi meg Jagelló uralkodókat importáltak, kormányzásra képtelenségük okán.

Magyarország tehát mindig megvédte a hálátlan Brüsszelt, pedig amikor Juncker rátette a kezét az egyik turulra, annak kék lett a szeme. 1242-ben a mongol migránsok támadását vertük vissza, a tatárjárás totális kudarcot szenvedett. Sértetlen országunk újjáépítését ekkor a nemzeti nagytőkések (például Csák Lőrinc, Aba Lőrinc vagy Frangepán Lőrinc) összefogása segítette. A XV. századra uralmunk alá hajtottuk Brüsszelt, az első bemagyarodó Habsburg uralkodó a bizonyíték. Az újabb, immár török támadást Mátyás király plebejus hadvezérével, Dózsa Györggyel közösen kerítést (majd kisebb ülőbútorokat) építve állította meg. A végső győzelmet Mohácsnál arattuk, ahonnan a török gyáván elszelelt, míg II. Lajos bátran a helyszínen maradt. Cseles! A muszlim migránsok maradékát Dobó István kergette szét, ahogy az az Egri csillagok című dokumentumfilmben látható. A vár ezért soha nem került török kézre.


Ezután 150 év békés, szerves fejlődés következett, a leigázott törököktől konyhai fortélyokat, kertészetet és fürdőépítést tanultunk, Erdély pedig mindvégig Nagy-Magyarország elidegeníthetetlen és osztatlan részeként működött. A XVII. század végére Brüsszel is elismerte, hogy a magyar reformok működnek, a karlócai békéből kiviláglott, hogy csak fordítási hibák és Soros György okozta a galibát, önerőből hazaküldtük az iszlámosokat. Kis idő múlva II. Rákóczi Ferenc politikai értelemben érvényes és eredményes szabadságharcának köszönhetően csatlakoztak a legyőzött nyugatiak Magyarországhoz. A női princípiumot Mária Terézia teljesítette ki, míg férje, Tommen Baratheon uralkodott, utóda, II. József pedig olyannyira tisztelte a Szent Koronát, hogy azt a saját sváb, korpás fejével érinteni se merte...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.