2017. szeptember 16., szombat

NA ÉS HOL VANNAK A KERESZTÉNYEK?

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2017.09.16.


Orbán Viktor olyan régóta igyekszik klerikálfasiszta elmebetegnek álcázni magát, leplezendő Keresztapa voltát, hogy úgy maradt. Na de hol vannak a keresztények, hogy elhajtsák a ..?

Hogy miért pont a keresztények, a magyar lakosságnak éppen ez a gyenge kisebbsége, miközben az elhajtás az egész társadalom dolga kellene hogy legyen..? Hát mert a kereszténységre hivatkozik a Nemzet Rablóvezére; a kereszténységre hivatkozva mondja ellenzékét Soros bérenceinek, „belső kerítésbontóknak”; a kereszténységre hivatkozva igényel magának még nagyobb hatalmat. A kereszténységre hivatkozva élesztgeti-erősíti a legalantasabb indulatokat; hatalmát az emberi butaságra, irigységre, aljasságra építi.

El kell ismernem: szilárd az az alap…

Vajon a Keresztény Értelmiségiek Szövetségében vannak-e keresztények? Úgy értem, olyanok, akiknek a kereszténység nem üzlet, nem is beteges önkielégítés, nem mások megvetésének, gyűlölésének, üldözésének ürügye, hanem embernemesítő szándékú hit, mondjuk, jézusi..?

És értelmiségiek? Úgy értem, olyanok, akik nem akarnak semmiféle hatalom lefizetett hátországává (hogy az orbáni szervezet és terrormédia kedvenc szavainak egyikét használjam: bérencévé) válni, hanem ragaszkodnak értelmiségi hivatásukhoz, és minden fennállóra elemző, megértő szándékú bírálattal tekintenek..? És kiállnak az értelem és tisztesség mellett – minél erősebb a Gonosz, annál elszántabban..?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.