2017. szeptember 15., péntek

ÖKÖRSÜTÉS

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.09.15.


Az MSZP is tartott frakcióülést, láthatólag komolyan veszi magát, mint a rendszerváltás idején Thürmer Gyula, aki Központi Bizottság mellett Politikai Bizottságot is létrehozott, hogy pártszerűen tudjon eleget tenni a pártutasításnak, melyet valószínűleg a vadonatúj MSZP akkori vezetőitől kapott.
A frakcióülésen természetesen a fő probléma Gyurcsány volt, akivel kapcsolatban Botka elmondta, hogy még nem telt el elég idő, hogy az MSZP-ben hozzászokjanak a Gyurcsány-nélküliség gondolatához.
Hát igen, vagy tíz éve ez a helyzet, én meg érdekes kísérletnek tartanám megnézni, párttársai hány év alatt szoknak hozzá a Botka-nélküliség gondolatához.
Ha belegondolunk, az előd-megváltó Mesterházy Attila népszerűsége is igen hamar eltűnt, mint a büdösség, ő sem tűnik úgy, hogy maradandóbb figurája lenne pártjának.
Ahogy elnézem, a legtöbbet akkor hozná az ország konyhájára, ha kilóra kimérnék.

Hócipőm tele van ezzel a görcsös idiótasággal, miszerint nem elég Orbán ellen harcolni, mellette kell még kis küzdelem a demokratikus táboron belül is.
Nem érdekel, hogy Botka hogy élte meg a pártszakadást, nem érdekel, hogy miféle kisebbségi érzésből fakadó előítéletei vannak Gyurcsánnyal kapcsolatban, milyen kisszerű gyűlölködések és féltékenységek motiválják - egy dolog érdekel, hogy előre viszi-e a demokraták ügyét, vagy hátráltatja.
Jelenleg úgy néz ki, hogy hátráltatja, még ha a Botka-fartő kimérését gátolja is a környékén gyülekező megélhetésiek (ellenzéknek lenni sem rossz..) bánatos csoportja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.