2017. szeptember 3., vasárnap

ORBÁN MEGINT LIBAZÖLD SZÍNŰ INGBEN RONTOTT NEKI A HANYATLÓ NYUGATNAK

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2017.09.03.


Lassan át kell értékelnünk azokat az ismereteket, amelyeket a színek lélektani hatásáról eddig vallottunk. Tusnádfürdő után most Kötcsén is ugyanabban a libafosszínű ingben fenyegette meg Nyugat-Európát a magyar miniszterelnök, úgyhogy ha legközelebb is meglátják rajta ellenfelei ezt a ruhadarabot, elkezdhet rettegni Juncker, Merkel, Macron, a hollandok narancsa pedig bezöldülhet, amikor osztani kezdi őket Orbán Viktor. Tudjuk, a magyar kormányfőnek meg kell küzdenie azzal a jelenséggel, hogy nem túl termetes, ráadásul egyre szélesebb az alkata (vagyis köpcös), úgyhogy ki kell találnia, hogyan legyen egyszerre divatos, vékony és elrettentő. A megoldás szerinte a libafosszínű ing.

A magyarok jelentős része attól szeretne megszabadulni, amit a Fidesz akar megvédeni a következő parlamenti választásokon. Ez az antagonisztikus ellentét fogja meghatározni a következő nyolc hónapunkat, akár tetszik, akár nem. A kötcsei polgári pikniken ugyanis pártunk és kormányunk azt a programot hirdette meg, hogy meg kell védeni az elmúlt 7 év vívmányait. Hogy mire gondoltak, nem tudjuk, hiszen a jogállam szisztematikus leépítésén, a különböző társadalmi, szakmai és civil csoportok elleni hadjáratokon és a fideszes nyájhoz tartozó oligarchák zsíros falatokkal való etetésén kívül nem sok dolog maradt meg az emlékezetünkben abból, amit Orbán Viktor és csipetcsapata művelt két kormányzati ciklusa alatt.

Orbán szűk körben elmondott beszédében sok új információval nem is örvendeztette meg híveit, hiszen ismét előadta a nyugat hanyatlásáról, a migráció elleni harcról, a magyarok ellen szerveződő nemzetközi összeesküvésről (melyet nyilván Soros György irányít), szóló fantazmagóriáit. Sértett óvodásként vette tudomásul, hogy a francia elnök nem szívesen látná a lassan kétsebességessé váló Európa belső köreiben, hogy az uniónak esze ágában sincs kifizetni a magyar kormány saját döntéseként felhúzott szuperkerítést, amely jelenleg napi 8-10 menekülttől védi Európát 175 kilométeren, a déli határszakaszon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.