2017. szeptember 20., szerda

OTT SIKÁLT Ő AZ ELSŐ ELLOPOTT MILLIÓNÁL IS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.09.20.


Mennyire szánalmas dolog az, hogy valaki ősfideszes létére bepereli azt, aki fideszesnek meri nevezni őt? Értem én, hogy nagyon kínos és egyre kínosabb ez a jelző. Abban is biztos vagyok, hogy az állampárt bukása után úgy el fognak szaporodni az ellenállók, a rendszert belülről bomlasztók, mint csótányok a szeméttelepen.

Polt Péter, legeslegfőbb ügyész, a Fidesz kulcsembere megbántódott, mert Szigetvári Viktor fideszesnek nevezte ezt a drága embert és az általa vezetett ügyészséget. Polt perelt a rágalom miatt. Mert szerinte fideszesnek lenni gáz. Amúgy szerintem is az, de Polt nem tegnap simult bele a narancsszínű boldogságba, hanem már régen. 24 évvel ezelőtt lépett be a pártba. Régi harcostársa ő Orbán Viktornak. A NER nem jöhetett volna létre Polt aktív közreműködése nélkül. Ott sikált ő már akkor is, amikor a Fidesz az MDF-el vállvetve lenyúlta az első milliárdokat az államtól kapott ingatlanok eladásával. Ott serénykedett akkor is, amikor a legokosabb Lajos, az azóta ellenséggé vált Simicska aktívan segédkezett Orbán apuka bányatulajdonossá okosodásában (köszönhetően a párt székház eladásából származó összeg villámgyors eltüntetésének bizonyos Josip Tot, Kaya Ibrahim, Ezüsthajó kft. és hasonló, azóta elfeledett nevek segítségével), ott zizegett Polt elvtárs az első perctől kezdve és ott zizeg most is.

Érdekes módon az nem zavarta ezt az érzékeny lelkű hazafit és erkölcsi csatornahálózatot, hogy a kedves felesége Matolcsy György közvetlen beosztottja (sőt, azóta már a lánya is az MNB-ben serénykedik) és minden különösebb erkölcsi aggály nélkül ült össze a nemzeti Rómeóval megbeszélni egy kávé mellett a folyó ügyeket.

Az sem horzsolta véresre Polt Péter lelkét, hogy az egyik lánya Tarsoly Csabának, a botrányos Quaestor-ügy kulcsfigurájának legbizalmasabb emberével, személyi titkárával élt együtt. Ezt a személyi titkárt tudomásom szerint soha nem hallgatták ki, mert honnan is tudhatott volna bármit is az emberek ezreit tönkre tévő ügyről, hiszen csak Tarsoly legközelebbi munkatársa volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.